Arrangement

Come Fly Away - En ballet af Twyla Tharp med Frank Sinatra

Find natklubstemningen frem og flyv væk til lyden af Frank Sinatras forførende stemme. "Come Fly Away" er en hyldest til en af vor tids allerstørste sangere, knivskarpt koreograferet og fyldt med showdans og jazzmusik i verdensklasse

København K

Fredag d. 18. oktober 2013

Kl. 17:30 - 23:00

Fra 820 kr.

 

Beskrivelse

Twyla Tharp, der regnes blandt Amerikas mest alsidige og anerkendte koreografer inden for såvel ballet som modern dance, har tidligere lavet værker til Sinatras musik, og med Come Fly Away har hun nu skabt en hel ballet med udgangspunkt i nogle af de allerbedste Sinatra-sange.


I Come Fly Away kombineres Ol’ Blue Eyes’ indbydende måde at synge på med Tharps elegante og forførende dansestil, hvilket giver Den Kongelige Ballets dansere mulighed for at vise nye og mere showprægede sider af deres talent.

 

Come Fly Away foregår på en natklub, hvor forskellige par oplever kærlighedens glæder og sorger, forelsker sig og skilles, begejstres over det første kys og skuffes over det ubarmhjertige brud. På scenen er ud over danserne et orkester, der fører publikum tilbage til stemningen på de originale, legendariske Sinatra-plader. Orkestret er sammensat til lejligheden af den verdensberømte, danske jazzbassist Chris Minh Doky, der også selv vil være med til at bringe tonerne til live.

 

Vi starter med at nyde en 3 retters menu, 2 glas vin og 1 kop kaffe/te inden vi går til Kgl. teater Gamle Scene, hvor forestillingen starter kl.20.00 - BINDENDE TILMELDING!

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Café og Restaurant Ofelia

Skuespilhuset Skt. Annæ Plads 36

1250 København K


Hvornår

Fredag d. 18. oktober 2013

Kl. 17:30 - 23:00


Pris

Ledig

820 kr.

Medlem

820 kr.

Seniormedlem

820 kr.

Studiemedlem

820 kr.

Tilmeldingsfrist

17. september 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

13


Tilvalg

Ledsager

820 kr.

Arrangementsnr.

307319


Arrangør

Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland