Arrangement

Come2Live Festival - Gram Slot

I samarbejde med FutureLive kan vi præsentere Sønderjyllands største havefest den 1/9 kl 17 på Gram Slot. Her kan du høre Laura Mo, Poul Krebs og Dodo & the Dodos.

Gram

Lørdag d. 01. september 2018

Kl. 17:00 - 01:00

Fra 295 kr.

 

Beskrivelse

Sønderjyllands Største Havefest

Den 1. september 2018 bliver Gram Slot forvandlet til én stor endagsfestival, hvor kærligheden til musik og fællesskab er i højsædet!

Der er lagt op til store smagsoplevelser og en sand fællesskabsfølelse, når vi samles om langbordene til Gram Slots legendariske slotsmenu, der indeholder de bedste råvarer fra slottet og andre lokale sønderjyske leverandører. Lækre sodavand, kolde øl og velsmagende snacks snydes vi selvfølgelig ikke for, og der vil desuden være et helt særligt tartelet-telt, hvor natmaden kan sikres!

Der er nu ikke noget, der kan føre danskerne sammen som mad – og musik! Vågner du også i natten og tænker på de gode gamle dage, hvor Dodo and the Dodos og Poul Krebs dominerede hitlisterne? Så er det nu, du kan gøre drømme til virkelighed! For det er jo sådan nogen som os, der elsker at synge og danse med til de helt store hits fra poppens storhedstid.

Poul Krebs og Dodo & the Dodos sørger for fantastisk underholdning, når de spiller deres største hits til Come2Live Festivalen. Aldrig har praktiske sko været så vigtige – på denne aften skal der danses på den sønderjyske slotsplæne! Pr. 1. juni kan vi offentliggøre det tredje navn, der optræder på Come2Live Festival 2018 – en ny og fremadbragende kunstner; Laura Mo. Laura Mo har virkelig starteten Steppebrand. Den nordjyske sanger/sangskriver med det helt unikke udtryk, har fået sit definitive gennembrud med netop sangen Steppebrand, der siden februar har været blandt de absolut mest spillede DR P4 hits. Laura præsenterer en sand
buket af sine originale og medrivende sange på Come2Live Festivalen 2018 – alle bundet sammen af hendes helt sublime storyteller entertainment. Du kan godt forberede dig på et brag af en fest!

Kom til fest, kom til Gram Slot, Come2Live!

Program

  • Kl. 17.00: Festivalen åbner
  • Kl. 19.00: Laura Mo
  • Kl. 20.30: Poul Krebs
  • Kl. 22.15: Dodo & the Dodos
  • Kl. 23.30: Scenen lukker
  • Kl. 01.00: Festivalen lukker

Priser for IDA medlemmer (Billetterne er kun gyldige for IDA-medlemmer + ledsager):

Festival-billet: 295,- inkl. gebyr

  • Festival-billet inkl. buffet: 480,- inkl. gebyr (buffeten skal vælges under optioner).

Videregivelse af personoplysninger til FutureLive

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til FutureLive, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

 

Praktisk Info

Hvor

Gram Slot

Slotsvej 54

6510 Gram


Hvornår

Lørdag d. 01. september 2018

Kl. 17:00 - 01:00


Pris

Firmamedlem

295 kr.

Medlem af arrangør

295 kr.

Ledig

295 kr.

Medlem

295 kr.

Seniormedlem

295 kr.

Studiemedlem

295 kr.

Tilmeldingsfrist

27. august 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

100


Ledige pladser

98


Tilvalg

Buffet

185 kr.

Arrangementsnr.

328030


Arrangør

Sønderjylland Afdeling, IDA Syd


Medarrangører

IDA Syd