Arrangement

Crazy Christmas Cabaret og Tivoli julemarked

København V

Lørdag d. 24. november 2012

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Årets Crazy Christmas Cabaret, 'Hitchcook-up', postulerer at bygge på et hidtil ukendt Hitchcock manuskript fundet som udstopning af en bh i et Hollywoodstudie, hvor mesteren arbejdede:'The psychobirds who flew too much!'. Kendere vil nyde at finde ud af, hvor mange og hvilke af mesterens film, der optræder og de uvidende kan begynde her!

 

Under alle omstændigheder lægges der op til sang, dans, slapstick, satire, komiske kostumer og forrygende festligheder, når Vivienne McKees team af topprofessionelle artister fra England byder velkommen til deres 30 års jubilæumsshow i Tivoli. I år er teamet udvidet med danske stjerner som Julie Steincke og den Reumertvindende Henrik Lund, der begge har fået deres teateruddannelse i England.

Billetten til forestillingen giver  desuden adgang til Tivoli.

For at kunne udnytte muligheden for at bruge for/eftermiddagen i Tivoli, og Tivolis julemarked, vil billetterne blive fremsendt til jeres hjemmeadresse ugen op til forestillingen. Det er derfor vigtigt at dine medlemsoplysninger er holdt ajour i IDAs medlemssystem. Du kan rette dine oplysninger under"Min side" på forsiden af ida.dk. Husk at du skal være logget ind.

 

Det er derfor vigtigt at du ved tilmelding, besvarer spørgsmålet om dine ønsker til en sidemakker og noterer andre deltagere ved arrangementet, som du ønsker at komme til at sidde sammen med.

BEMÆRK: Vi kan ikke garantere at alle kommer til at sidde med dem de ønsker, men vi vil gøre vores bedste for at efterkomme jeres ønsker. 

Tilmelding er bindende. Deltagelse iht. IDAs regler. 

 

Praktisk Info

Hvor

Glassalen - Tivoli

Vesterbrogade 3

1630 København V


Hvornår

Lørdag d. 24. november 2012

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Ledsager 2

100 kr.

Ledsager til medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

04. november 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

995777


Arrangør

YngreForum, IDA København