Arrangement

Cyber Risk – Kan kampen mod de cyberkriminelle vindes?

I forbindelse med den årlige generalforsamling i IDA Risk har vi inviteret CSIS Security Group til at fortælle om det aktuelle trusselbillede, og hvad der kan gøres for at dæmme op for de tiltagende angreb.

København V

Tirsdag d. 10. marts 2015

Kl. 17:00 - 18:40

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

CSIS er i dag den førende leverandør af anti-eCrime services, og samarbejder med alle de danske banker samt en række af de største finansielle institutioner i Europa. CSIS er kendt som den foretrukne it-sikkerhedsrådgiver af mange virksomheder, staten, samt nyhedsmedierne i Skandinavien.

Der holdes pause mellem indlæggene, hvor der serveres en sandwich samt øl/vand. Generalforsamlingen afholdes umiddelbart efter foredraget. Se særskilt indkaldelse.

Indlæg ved Jan Kaastrup fra CSIS:

Truslen mod danske virksomheder anno 2015
Danmark er, som mange andre lande med en høj grad af digitalisering, ramt af it-kriminalitet, malware og avancerede målrettede angreb. Virksomhederne står magtesløse over for avancerede hackerangreb også kendt som Advanced Persistent Threat eller APT-hackerangreb.

Flere friske rapporter peger på, at mange it-chefer ikke føler at selskabets digitale værdier er tilstrækkelig beskyttet mod de nye og mere kraftige angreb. De forventer, at det bliver endnu værre i fremtiden.

Vi kigger på hvilke angreb, som man særligt bør have fokus på. Hvordan påvirker det danske virksomheder både på kort og langt sigt.

Præsentationen indeholder praktiske demonstrationer af både omfanget af infektioner i Danmark og de værktøjer, som it-kriminelle og mere avancerede hackere gør brug af, når de opbygger deres BOTnets.
 
CSIS CERT (Computer Emergency Response Team)
Risikoen for at blive angrebet målrettet med henblik på spionage, økonomisk kriminalitet, sabotage m.m. er stigende for alle virksomheder.

For at kunne imødekomme trusselsbilledet, skal virksomheden have styr på compliance og samtidig have tekniske ressourcer til rådighed.

Dette er en svær opgave, da trusselsniveauet er stigende, og det kræver spidskompetencer, som ikke er let tilgængelige på markedet. CSIS har en managed IT-sikkerhedsløsning, som varetager de mere komplekse opgaver i forbindelse med IT-sikkerhed.

Staten, militæret og forskningsmiljøer har længe haft adgang til specialister i forskellige CERT enheder. CSIS har opnået CERT certificeringen fra Carnegie Mellon, hvilket åbner op for at private virksomheder nu også har adgang til en CERT enhed.

Medlemskab af IDA Risk er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her (husk du skal være logget på).

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Ingeniørforeningen

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 10. marts 2015

Kl. 17:00 - 18:40


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

10. marts 2015 - kl. 15:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

15


Arrangementsnr.

313284


Arrangør

IDA Risk


Medarrangører

IDA IT