Arrangement

Dansk Arkitektur Center

Introarrangement for studerende med interesse indenfor arkitektur, byudvikling og design. Dansk Arkitektur Center er et samlingspunkt for alle med interesse for ny arkitektur, byernes udvikling og innovation i byggeriet.

København

Torsdag d. 18. september 2014

Kl. 14:30 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

DAC afholder introarrangementer for nye elever på en lang række uddannelser. Disse har til formål at give de studerende et indblik i, hvad DAC er for en organisation og hvilke projekter/aktiviteter vi tilbyder, der kan understøtte og udvikle deres professionelle virke og faglige interesse. Vi ønsker at udbrede kendskabet til DAC og opbygge relationer i byggeriets netværk, både indenfor arkitektur, byudvikling og design. For netop at ramme vækstlaget/studerende og kunne skabe et stærkt, tværfagligt netværk er det vigtigt for os at afholde arrangementer, der gør deltagerne opmærksomme på de muligheder DAC rummer, både faglige og sociale.

Med aktiviteterne i DAC håber vi på at kunne understøtte, motivere og inspirere studerende i deres hverdag på skolen samt deres professionelle udvikling.

Med fokus på de spirende profiler introducerede DAC& BUILD i december 2013 ’Sprout’. Dette er er række arrangementer, hvor studerende eller nyuddannede kan mødes på tværs af faglige grænseflader, skabe nye relationer, udveksle oplevelser og erfaringer og skabe kompetencer.

Se link.

http://www.dac.dk/da/dac-build/netvaerk/sprout/

Der vil være forfriskninger til rundvisningen.

 

Praktisk Info

Hvor

Dansk Arkitektur Center

Strandgade 27B

1401 København


Hvornår

Torsdag d. 18. september 2014

Kl. 14:30 - 16:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

16. september 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

97


Arrangementsnr.

311698


Arrangør

Kurser for studerende