Arrangement

Dansk industri i Kina – en mere komplet historie om outsourcing

Dansk industri i Kina – en mere komplet historie om outsourcing v/ Louise Skyggebjerg, ph.d. i historie, souschef/museumsinspektør på Danmarks Tekniske Museum

Torsdag d. 26. marts 2015

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Den industrihistoriske forskning i Danmark har især koncentreret sig om, hvad der foregår inden for landets grænser. Hvad angår outsourcing har fokus i alt væsentligt været på tab af arbejdspladser i Danmark. Men er det den fulde historie om dansk industri i globaliseringens tidsalder?

I 2013 rejste foredragsholderen sammen med erhvervshistoriker Kristoffer Jensen fra Industri-museet til Kina for at se på, hvad danske virksomheder har bygget op på den anden side af jorden, og for at sammenligne dansk industri i Kina med dansk industri i Danmark. Samtidig dokumentere-de Arbejdermuseet en dansk virksomheds udflytning til Thailand, og baseret på resultaterne fra de to projekter vil foredragsholderen sætte fokus på outsourcing i et hverdagsperspektiv. Som en flytteproces og som en permanent tilstand, og med inddragelse af parametre som virksomheds-kultur, kulturforskelle, arbejdsforhold og teknologi.

 

Praktisk Info

Hvor

Se mødetavlen


Hvornår

Torsdag d. 26. marts 2015

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

25. marts 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

90


Ledige pladser

69


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

312860


Arrangør

IDA - Historisk Teknologi, HITEK