Konference

DAu konference: Functional safety og remote access – forenelige mål?

Målet med denne konference er at oplyse dig om nye sikkerhedsudfordringer i forbindelse med remote access samt at give inspiration til forbedring af sikkerhedsarbejdet hos både maskinleverandører og slutbrugere

Ballerup

Tirsdag d. 17. marts 2015

Kl. 08:30 - 16:00

Fra 2.500 kr.

 

Beskrivelse

Hvorfor konference om functional safety og remote access?

Cloud, mobilitet og fleksibilitet er blandt de stærkeste teknologiske megatrends i industrien i disse år.
De nye teknologiske løsninger skaber en række nye muligheder for at optimere og styre din produktion samt dokumentere dine produktionsmål. 
Du kan overvåge, programmere, starte og styre maskiner og procesanlæg fra nabolokalet eller i en anden verdensdel over internettet. Det giver høj oppetid. 

Målet med konferencen

Med de nye teknologier følger også nye udfordringer. Målet med denne konference er at oplyse dig om nye sikkerhedsudfordringer i forbindelse med remote access samt at give inspiration til forbedring af sikkerhedsarbejdet hos både maskinleverandører og slutbrugere. 
Til konferencen vil førende danske virksomheder fortælle om deres løsninger, og du vil høre erfaringer fra landets fremmeste specialister og rådgivere på området.
Konferencen vil gennemgå reglerne i blandt andet Maskindirektivet og sætte spot på, hvad der er særligt vigtigt, når der er tale om remote access.
Derudover vil konferencen gennemgå de konkrete faser og værktøjer, som I skal anvende for at sikre personsikkerheden på jeres virksomhed eller hus jeres maskinkunder.
Konferencen vil endvidere se nærmere på, hvordan I kan etablere en sund sikkerhedskultur, og hvordan I kan beregne business casen ved at højne sikkerheden på en måde, så selv jeres CFO kan anerkende det.
Med udgangspunkt i functional safety sætter konferencen også spot på, hvordan remote access skaber nye udfordringer i forhold til cyber security og fjernprogrammering.

Målgruppe


Konferencen henvender sig til alle, som arbejder med functional safety. Både produktionschefer, sikkerhedsansvarlige, rådgivere, maskinbyggere og systemintegratorer vil kunne få stort udbytte ved at deltage på konferencen.
Konferencen afholdes i Siemens spritnye danske hovedsæde i Ballerup. 

Se fuld program her

 

Praktisk Info

Hvor

Siemens A/S

Borupvang 9

2750 Ballerup


Hvornår

Tirsdag d. 17. marts 2015

Kl. 08:30 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

2.500 kr.

Firmamedlem

2.500 kr.

Medlem af arrangør

2.500 kr.

Ledig

2.500 kr.

Medlem

2.500 kr.

Seniormedlem

2.500 kr.

Studiemedlem

2.500 kr.

Tilmeldingsfrist

16. marts 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

15


Arrangementsnr.

313714


Arrangør

IDA Automation


Medarrangører

IDA IT