Arrangement

De 5 Valg - Bjerringbro

Bjerringbro

Torsdag d. 16. maj 2013

Kl. 08:30 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

OBS! INGEN TILMELDING HOS IDA - TILMELDING SKAL SKE TIL: lj@knowhowz.dk eller tlf. nr. 5134 3216

KnowHowZ og IDA Lederforum tilbyder i samarbejde med FranklinCovey en 1 dags workshop i De 5 Valg™ - til ekstraordinære resultater"

De 5 Valg™ - til ekstraordinære resultater" lærer dig at opnå ekstraordinære resultater. Denne løsning vil gøre dig i stand til at opnå resultater, du ikke tidligere har haft indenfor rækkevidde. Det vil gøre det muligt for dig at træffe daglige beslutninger, der er fokuseret på dine vigtigste resultater i stedet for at fokusere på de mængder af op- gaver, du konstant overdynges med. Du vil lære at eliminere de aktiviteter, der distraherer dig fra at opnå dine vigtigste mål. De 5 Valg™ - til ekstraordinære resultater", vil guide dig til et nyt paradigme for dine roller, effektiv ugentlig og daglig planlægning, til at beherske din teknologi og skabe fornyet energi til at opnå virkelig ekstra-ordinære præstationer.

FranklinCovey nordic approach har eksisteret i Danmark siden 2002, mest kendt for De 7 Gode Vaner. Sidste år har FranklinCovey udviklet De 5 Valg™ - til ekstraordinære resultater" i samarbejde med de førende indenfor moderne hjerneforskning.

Læs mere om FranklinCovey på www.franklinCovey.dk

Underviser:
Tonny Maak er Director of Effectiveness og Client Partner. Han har gennem sin mere end 20 årige erhvervskarriere høstet stor praktisk erfaring inden for salg og personaleledelse. Fra sine ledende stillinger har han fået et godt ind- blik i organisatoriske, ledelsesmæssige og personalemæssige udfordringer.

Praktiske oplysninger:
Pris 4.495 kr. ex. moms. Tilmelding på mail til lj@knowhowz.dk eller tlf. nr. 51 34 32 16

Afbestillingsbetingelser:
Der kan frit afmeldes indtil 2 uger før workshoppen start. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give pladsen til en af dine kollegaer.

 

Praktisk Info

Hvor

KnowHowz

Baldersvej 10 - 12

8850 Bjerringbro


Hvornår

Torsdag d. 16. maj 2013

Kl. 08:30 - 17:00


Pris

Medlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

12. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

10


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

996388


Arrangør

IDA Lederforum Midt/Vest


Medarrangører

IDA Lederforum