Arrangement

Delegering i praksis

Hvordan kan du arbejde med trygt at delegere beslutninger til teams og kollegaer i en agil organisation som dyrker empowerment? Kom og få indsigt i hvordan du bliver bedre til at delegere dine beslutninger på en sjov og underholdende måde.

København V

Tirsdag d. 18. september 2018

Kl. 17:30 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Delegation Poker med BestBrains

Kom og prøv Delegation Poker - et spil der er nemt at forstå, men som skal spilles for at opleve styrken.

Delegation Poker kommer fra værktøjskassen i Management 3.0.

Vi i BestBrains har sammensat en række velafprøvede scenarier, som vi spiller om og som med garanti sætter diskussionerne i gang. Med tilbage får du en tydelig måde at delegere beslutninger på, som gør det muligt trygt at arbejde med empowerment.

Vi ved at agilitet fordrer empowerment, selvorganisering og decentralisering af beslutninger, men betyder det, at jeg skal overlade nogle beslutninger helt til andre?

Målgruppe

Vi har spillet med utallige teams og ledere, og der kommer altid nye indsigter og usagte holdninger frem, når kortene smides på bordet. Denne workshop er til dig, som er projektleder, teamleder og organisationsleder, der gerne vil styrke din ledelsesprofil og styrke dine medarbejdere via effektiv delegering.

Du bliver stillet spørgsmål ved tilmeling, så afsæt gerne 10 minuter til at tænke over besvarelsen. Det er gratis at deltage for IDA medlemmer, der er dog en no-show gebyr på 350,-, så husk at afmelde dig, hvis du er forhindret i at deltage.

Udbytte

Du får en sjov aften med ligesindende fagfolk fra forskellige brancher, hvor du i trygge rammer kan komme omkring dine udfordringer med delegering og ansvarsfordeling. Du får livlige gruppe diskussioner og høster inspiration og konkrette værktøjer med hjem til din arbejdsplads. Du bliver mere konkret og målrettet i din uddelegering, så styrker din gruppe og stemning på arbejdspladsen.

Om Jesper Thaning og BestBrains

Jesper Thaning er partner i BestBrains og har arbejdet på agile softwareprojekter både i det private og det offentlige i over 10 år, og har erfaring med stort set alle dele af udviklingsprocessen. Jesper hjælper med at indføre agile praksisser i organisationer ved at træne og uddanne ledere, projekt- og udviklingsteams og Product Ownere.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Lokale: Se infotavle i receptionen


Hvornår

Tirsdag d. 18. september 2018

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

17. september 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

23


Arrangementsnr.

327188


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

IDA Lederforum