Arrangement

Den globale medarbejder

Torsdag d. 16. maj 2013

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Vær med til at skabe større forståelse for kulturel forskellighed, dens betydning i arbejdslivet og din egen rolle i tværkulturelle møder på arbejdspladsen. Hvad er kultur, og hvad gør kultur for os? Hvordan opstår misforståelser og stereotyper? På kurset får du mulighed for større forståelse af dit eget kulturelle perspektiv samtidig med indsigten i kulturelle forskelle. Kurset giver dig indsigt i at forstå og håndtere kulturelle dilemmaer hvor som helst. Det gør dig til en fleksibel og globalt minded medarbejder. 

 

På kurset arbejder vi med 7 D Modellen™, og med hvordan modellens 7 dimensioner øver indflydelse på vores holdninger og jobadfærd såsom ledelse, kommunikation, samarbejde, relationsdannelse og arbejdsmåde.  7 D Modellen™ er udarbejdet af Trompenaars Hampden-Turner - et forskningsbaseret firma med speciale i tværkulturel forskellighed i forretningslivet.

 

Træneren, Unna Hvid, er uddannet af Trompenaars Hampden-Turner, og har som Senior Management Consultant for APMM rejst over hele verden og trænet APMM- ansatte i emnet.

 

Der vil blive serveret sandwich/vand og øl.

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med DJØF.   
 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 16. maj 2013

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

12. maj 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

12


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

997134


Arrangør

KompetenceForum, IDA Østjylland