Arrangement

"Den grønne fjernvarmeløsning" – fyraftensarrangement med Aalborg CSP

Deltag i et spændende fyraftensarrangement, hvor Aalborg CSP A/S fortæller om deres concentrated solar power-teknologi samt om deres danske og udenlandske aktiviteter.

Onsdag d. 18. februar 2015

Kl. 17:30 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Med udgangspunkt i 25 års erfaring inden for dampkedelindustrien har Aalborg CSP leveret dampkedler til nogle af de største concentrated solar power (CSP) solkraftværker i verden. På nuværende tidspunkt har Aalborg CSP, som en af verdens førende leverandører, leveret komponenter til CSP-anlæg, der på et globalt plan dækker 1.500.000 m2 - ca. ni gange af hvad der på nuværende tidspunkt er anlagt af solteknologi til produktionen af fjernvarme i Danmark.

På baggrund af erfaringen fra udlandet har Aalborg CSP udviklet et solvarmeanlæg til fjernvarmeproduktion. Det første anlæg er opsat i samarbejde med Thisted Varmeforsyning, hvor det leverer 140 ºC varmt vand til hedtvandskredsen.

Selvom Aalborg CSP ikke tidligere har haft rettet fokus på det danske energimarked, har der fra dansk side været rettet fokus på Aalborg CSP. Grundet stor vækst i firmaet er Aalborg CSP blevet kåret som Gazelle-virksomhed i både 2009 og 2010. Ydermere blev Aalborg CSP i 2010 kåret som Årets Ejerleder, først i region Nordjylland og senere for hele landet. I oktober 2012, kun et år efter at den danske fjernvarmeindustri blev præsenteres for CSP-solvarmeanlægget, blev teknologien kåret til "Årets Grønne Fjernvarmeløsning" af de danske fjernvarmeproducenter.

Energiteknisk Gruppe har inviteret Salgs- og Projektingeniør Per Aasted samt Salgsdirektør og Partner Peter Badstue Jensen fra Aalborg CSP A/S til at komme og fortælle om deres spændende teknologi samt om deres danske og udenlandske aktiviteter.

Mellem oplæggene fra repræsentanterne fra Aalborg CSP A/S, vil der blive serveret sandwich og drikkevarer, hvorfor tilmelding er nødvendig. Efter den 16. februar vil tilmelding være bindende.

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til Thomas Helmer, thomashelmerp@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 18. februar 2015

Kl. 17:30 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

16. februar 2015 - kl. 01:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

313348


Arrangør

Energiteknisk Gruppe, IDA Nord