Arrangement

Den Grønne Workshop

Drop in første lørdag hver måned (kl. 10 - 14) til social samvær og opret dine personlige netværk. Alle andre lørdage kan der arbejdes kreativt i grøn gør-det-selv workshop.

Sønderborg

Lørdag d. 01. august 2015

Kl. 10:00 - 14:00

Gratis

 

Beskrivelse

Det Grønne Workshop

Drop in hver lørdag (kl. 10 - 14) til kreativ grøn gør-det-selv workshop med genbrugsmaterialer på det nye Green Makerspace værksted i Sønderborg. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege. Også en mulighed for at skabe et personligt netværk blandt andre ingeniører, iværksættere og folk med "grønne fingre".

Når arbejdsdagen bliver domineret af ”high performance” og stress, går man fredag hjem med følelsen: ”Jeg vil gerne arbejde med noget andet end det jeg gør til hverdag.”

"Drop in" hver lørdag  til kreativ grøn gør-det-selv workshop med genbrugsmaterialer på GreenMakerspace værkstedet i Sønderborg. Bliv inspireret! Mød andre grønne nørder. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege. Børn skal være ledsaget af en voksen.

De FØRSTE tilmeldte 30 IDA-medlemmer til Green Makerspace vil adgang være gratis (tilmeld dig via www.greenmakerspace.dk eller direkte til VedvarendeEnergi-Sønderborg (VE-Sønderborg). For de efterfølgende vil førstegangs besøg være gratis, herefter koster det 100 kr. pr. år for IDA-medlemmer. For ikke-IDA-medlemmer koster det 150 kr. pr. år, som er kontingentet pr. år for medlemskab af VE-Sønderborg.

Green Makerspace er navnet på det værksted, som VedvarendeEnergi-Sønderborg er i gang med at etablere på Møllestedgård 7 A i den vestlige del af Sønderborg - overfor Burger King. VE-Sønderborg har en værkstedsleder ansat, der gerne hjælper til om lørdagen, og som du gerne må få hjælp af. Bare kom forbi, se og prøv det selv eller spørg!

Lidt baggrunds information:

Til dagligt i arbejdstiden (mandag - fredag) bruges værkstedet som forsøgs- og prototypeværksted for medlemmer i VedvarendeEnergi-Sønderborg. De lokale ingeniører må gerne bruge stedet som netværkssted første lørdag hver måned og om lørdagen bruger de glade grønne nørder værkstedet til at lege med ting, de ikke helt har forstand på endnu.

Green Makerspace - www.greenmakerspace.dk - er et allround træ-, jern- og plast prototypeværksted. Der er det mest almindelige værktøj til træ og jern. Der er desuden et mini elektronik værksted, til at lodde og lave små målinger. Der er svejseudstyr og træ-drejebænk, samt en metaldrejebænk under opsætning.

Værkstedet er flyttet til nye lokaler og er derfor under opbygning. Frivillige, der kommer og besøger stedet, må gerne være villig til at hjælpe til med opbygningen. Værkstedet er oprettet af den frivillige organisation VedvarendeEnergi-Sønderborg, www.ve.dk/als for midler fra Miljøministeriets pulje for grønne ildsjæle og sponsorer.

VE Sønderborg og den lokale Ingeniørforening, IDA afdeling Sønderjylland  www.ida.dk/netvaerk/geografi/ida-syd har på denne måde et samarbejde om Green Makerspace i Sønderborg.

 

Praktisk Info

Hvor

Den Grønne Workshop

Vestermark 7A Møllestedgaard

6400 Sønderborg

GreenMakerspace værkstedet - Møllestedgaard bygning 7A


Hvornår

Lørdag d. 01. august 2015

Kl. 10:00 - 14:00


Pris

Ingeniør, ej medl. IDA

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

31. juli 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

18


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

315200


Arrangør

Sønderjylland Afdeling, IDA Syd