Arrangement

Den personlige forretningplan

Mandag d. 01. oktober 2012

Kl. 17:30 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Hvis du famler efter svaret, har du en udfordring. Alt for mange lader tilfældigheder afgøre deres fremtid, og chancen for, at de udretter noget og bliver lykkelige undervejs, er mindre end de fortjener. Livet er nemlig ikke en generalprøve.

Ved denne event vil Stephen Bruyant-Langer, med udgangspunkt i sin bestseller ”Din næste karriere - Headhunterens guide til livslang succes” (Lindhardt & Ringhof) give dig nogle værktøjer til at blive din karrieres dirigent.

Du vil blive introduceret til Den Personlige Forretningsplan, et værktøj Stephen har udviklet og perfektioneret i samarbejde med danske topledere. En plan der vil hjælpe dig med at sætte personlige og professionelle mål, der kan gøre dig succesfuld – og måske lykkelig.

Det gælder i dag om at være mere risikovillig og turde træde ud af din komfortzone, og med et markant karriereskifte i bagagen samt en vedvarende ambition om at opnå livslang succes og samtidig være lykkelig, giver Stephen Bruyant-Langer sit bud på, hvordan netop dette kan lade sig gøre.

10 gode råd:
1. Vær generøs
2. Vær rummelig og tolerant
3. Vær en interessant samtalepartner
4. Vær direkte og konsekvent i din kommunikation
5. Brug 10.000 timer på at blive excellent til noget
6. Bryd rammen, før du bryder sammen
7. Løb en risiko en gang imellem
8. Find din livsambition
9. Genopfind dig selv
10. Drop flinkeskolen

Stephen Bruyant-Langer er ledende partner i verdens førende virksomhed inden for executive search og executive coaching, Korn/Ferry International. Gennem 15 år har Stephen Bruyant-Langer desuden undervist på CBS i strategisk markedsføring og virksomhedskommunikation, samt været en flittig debattør og foredragsholder. Stephen Bruyant-Langer har tidligere været ansat som marketingdirektør i L’Oréal og Coca-Cola.

www.denpersonligeforretningsplan.dk

Bog
Du har mulighed for at købe bogen ”Din næste karriere - Headhunterens guide til livslang succes,” når du tilmelder dig. Din pris 195 kr. (Normalpris 299,99 kr.) Bogen bliver udleveret på dagen.

SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder når du tilmelder dig!

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Mandag d. 01. oktober 2012

Kl. 17:30 - 21:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

30. september 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

13


Arrangementsnr.

995171


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden