Arrangement

Det gode salg

Uden salg, ingen forretning. På dette kursus får du de værktøjer du har brug for til at komme i dialog med dine nye kunder.

IDA, København V.

Tirsdag d. 28. maj 2019

Kl. 17:00 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

Hvis du ikke kan finde ud af at sælge, får du meget svært ved at lykkes som selvstændig eller iværksætter.
Salg er et værktøj, som du har brug for hvis du vil have succes med din forretning. Vi kan alle lære at sælge, ligesom vi alle kan lære at køre på rulleskøjter. Desto mere man øver sig – desto bedre bliver man.
Skal du have nogle ordrer i bogen for at få brød på bordet, får du her et kursus med håndgribelige værktøjer, som du kan anvende allerede i morgen.

Fra kontakt til kontrakt
Kurset Det gode salg træner dig i metoder og tankemønstre, samtidig med, at du lærer om almindelige salgsmetoder og indgangsvinkler til dine potentielle kunder. Kurset tager udgangspunkt i dine egne erfaringer og vil forbedre dine evner til at gennemføre salgsprocessen. Derudover vil du få en forståelse for, hvorfor opsøgende salg er essentielt og en forudsætninger for succesfuld forretning.

Konkret bliver du bedre til at:
• Definere din forretning
• Definere dine produkter
• Vælge dine kunder
• Forstå din kunde
• Tilpas dig kunden
• Planlægge dine opsøgende salgsaktiviteter
• Udføre dine opsøgende salgsaktiviteter

Værktøjer som bliver anvendt på kurset:
• Kundens købscyklus
• Den gode døråbner
• Rettidig spørgeteknik

Udbytte af kurset:
Du vil få værktøjer, der hjælper dig med at planlægge og gennemføre opsøgende salg, og du får modet til at skabe en salgsdialog. Og så får du lagt en plan, så du ved hvordan du skal udføre opsøgende salg allerede dagen efter.

Målgruppe
Alle er velkomne, men den primære målgruppe er selvstændige og iværksættere med ingen eller begrænset erfaring med salg.

Underviser
Thorbjørn Madsen er uddannet ingeniør og salgsansvarlig i teknologivirksomheden Scanmaster ApS. Han har mange års erfaring inden for salg og som salgssparringspartner for nystartede virksomheder.
Jarl Philip Bitsch er uddannet ingeniør og selvstændig, og fortæller om sine erfaringer med at få gang i salget i sin egen konsulentvirksomhed.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Tirsdag d. 28. maj 2019

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 25. maj 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

331744