Arrangement

Det Kongelige Teater med Madam Butterfly

Lækker operaanretning med 1 glas vin og bagefter kaffe + lidt sødt før Madame Butterfly

Hjørring

Fredag d. 07. februar 2014

Kl. 17:30 - 22:30

Fra 450 kr.

 

Beskrivelse

Vendsyssel-afdeling inviterer til

 
Madame Butterfly — en kammeropera er iscenesat af Guido Paevatalu, der kender operaen indefra gennem sin lange karriere som operasanger på Det Kongelige Teater, hvor han selv har medvirket i Madame Butterfly i flere forskellige opførelser.
Operaen er arrangeret for kammerensemble bestående af klaver, cello, klarinet, kontrabas og violin. Madame Butterfly udspiller sig i Nagasaki i Japan omkring år 1900. Den fortæller på romantisk vis om et smukt kærlighedsmøde mellem en ung, uskyldig pige og en erfaren mand og skildrer samtidig mødet mellem to fremmedartede kulturer – og en frygtelig samfundstragedie.
Puccini var allerede en af verdens mest populære operakomponister, da han i 1900 påbegyndte arbejdet med Madame Butterfly. Det eksotiske lå i tiden, og i mere end tre år studerede Puccini japansk kunst, musik, traditioner og kultur. Men operaen blev ikke en succes ved premieren ”Jeg er blevet lynchet. Disse kannibaler lyttede ikke til en eneste tone,” skrev Puccini efterfølgende til en ven. Det var dog ikke en modtagelse, der var kommet for at blive — operaen er i dag en af de mest populære og mest opførte.
Madame Butterfly - en kammeropera synges på italiensk (forestillingen er ikke tekstet). Før hver forestilling introducerer Guido Paevatalu operaen for publikum.
Madame Butterfly – en kammeropera er blevet til i samarbejde med guidOpera.
 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Bryghuset Vendia

Markedsgade 9

9800 Hjørring

Teateret på Vendelbohus


Hvornår

Fredag d. 07. februar 2014

Kl. 17:30 - 22:30


Pris

Ledig

450 kr.

Medlem

450 kr.

Seniormedlem

450 kr.

Studiemedlem

450 kr.

Tilmeldingsfrist

28. januar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

14


Tilvalg

Ledsager

450 kr.

Arrangementsnr.

309584


Arrangør

Vendsyssel Afdeling, IDA Nord