Arrangement

DET KREATIVE LEDERSKAB

Kreativt lederskab er for alle, der ønsker at øge det kreative potentiale i deres teams og organisationer. Vi tager dig på en inspirerende rejse i kunsten i at kunne skabe motiverede og højt ydende medarbejdere, og ikke mindst robuste kreative processer.

Klampenborg

Mandag d. 10. september 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

HVAD GØR DETTE ARRANGEMENT RELEVANT?

Vores opgave som ledere med fremtidens teknologiske innovationsbehov, er at kunne få medarbejderne med forskellige alsidige kompetencer til at spille bedre sammen og derigennem få flere perspektiver i spil – at kunne gå fra Red Ocean strategi til Blue Ocean strategi, eller sagt på en anden måde: Kunsten at kunne bevæge sig fra traditionel teknologisk ledelsestænkning til det ekstraordinære. Og hvem ville dog ikke kunne mestre den kunst?

For at du kan få kendskab til know how som leder, er aftenens specielt udvalgte indlægsholdere to meget anerkendte personligheder, som begge har knowing how:

Fra det hæderkronede forlag, Gyldendal, vil administrerende direktør, Morten Hesseldahl, høste ud af sine praktiske erfaringer, om hvordan han med succes har stået for topledelsen af det internationale anerkendte Kongelige Teater. Fra CPH Business Academy har vi fornøjelsen at kunne invitere Niels Kühl Hasager, som udover at have mange ansvarsfulde ledelsesposter også har evnen til at videregive viden på masterniveau på den mest inspirerende måde indenfor internationalisering, innovationsledelse og strategisk forretningsudvikling.

Med disse to stærke indlægsholdere vil aftenens program give dig ny anvendelsesorienteret indsigt på en dynamisk måde, ved at kombinerer praksis, refleksion og teori. Så du som leder kan få nye perspektiver og selvindsigt i kunsten i det kreative samarbejde.

Om arrangør:

Civilingeniør Catharina Palbo, kendt fra de succesfulde MIND THE GAP - IDA Workshops, er facilitator på denne spændende event, og vil med hendes dynamiske og levende personlighed sørge for, at vi alle får et par oplevelsesrige timer sammen i en hyggelig atmosfære.

 

Praktisk Info

Hvor

Sølyst

Emiliekildevej 2

2930 Klampenborg

NYHED: MIND THE GAP / / Lederkompasset - netværket for de professionelle ledere (arr.-nr.: 328296)


Hvornår

Mandag d. 10. september 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

07. september 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

15


Arrangementsnr.

326839


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Operations Management