Arrangement

Digitalisering i praksis – Workshop om digitalisering gennem forretningsudvikling

Få klarhed over relevansen og betydningen af digital forretningsudvikling. Få værktøjer og indsigt til at starte en digitaliseringsproces i virksomheden. Få viden og værktøjer til at gennemføre processen.

Mandag d. 28. maj 2018

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Mange virksomheder bruger ikke mange af de data, de allerede har i virksomheden. Med lidt mere viden om data og processer kan virksomheder nemt få udbytte af de data, de har og blive bevidst om hvilke nye data, der vil styrke virksomheden teknisk og økonomisk – også i forhold til konkurrenterne.

Bliv udfordret på denne workshop af mulige digitale løsninger i virksomheden, der vil skabe merværdi. Nogle løsninger er nemme at implementere, andre som er sværere.

Hvis du er ejerleder, leder eller nøglemedarbejder i en mindre eller mellemstor virksomhed, afholder vi en workshop, som bibringer dig et digitalt mindset i forhold til egen virksomhed. Vi vil diskutere brugen af

- eksisterende og traditionelle IT-systemer

- nye værdiskabende teknologier

- nye forretningsmodeller

På workshop’en vil vi veksle mellem gennemgang af teknologierne, eksempler på anvendelse og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

Facilitator

Hans G. Enggrob arbejder med ledelse, innovation og herunder implementering på ledelsesniveau af digitalisering i praksis. Civilingeniør (1989, anlægskonstruktion), MBA (2003, innovation og teknologiledelse) og Insead (2018, strategi og digitalisering).

Hans har erfaring som rådgivende ingeniør og specialist indenfor vand-, miljø- og industribranchen, dels som produkt-, innovations- og projektmanager og dels som administrerende direktør og bestyrelsesformand. Kombinationen af specialist, manager og leder er anvendt til opbygning af særlige erfaringer og styrker indenfor projektledelse, digitalisering og teknologiudvikling, softwareproduktudvikling og lancering, forretningsudvikling og implementering samt strategiudvikling og virksomhedsledelse.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Mandag d. 28. maj 2018

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

25. maj 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

24


Ledige pladser

6


Arrangementsnr.

326911


Arrangør

IDA Proces