Arrangement

DISRUPT DIT MINDSET - og få succes med BIG data

Hvad hvis DU ikke er så nytænkende, som DU går og tror? og hvordan kan DU arbejde med organisationens strategiske tænkning og derved forbedre de organisatoriske forudsætninger for at skabe værdi med Big Data konceptet?

Klampenborg

Mandag d. 17. september 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Første skridt på rejsen mod innovation, transformation og nye forretningsmodeller er, at du tør udfordre dit mindset!. Vær derfor med når professor Torsten Ringberg gør os klogere på den markante sammenhæng, der er mellem en succesfuld big data-strategi og vores ledelsesmæssige mindset. For ønsket om at være teknologisk foran, kommer ofte til at ske på bekostning af fokus på kundernes oplevelser. Lighedstegnet mellem disruption og ny teknologi er kun den halve sandhed. Hvad er den anden halvdel?

Arrangementet tager udgangspunkt i bogen 'Disrupt dit Mindset – og få succes med Big Data', der introducerer fire dominerende strategiske mindset.

Du bliver klogere på:

  • Hvad skaber mest værdi – teknologisk innovation eller mindset innovation ?
  • Hvorfor dit mindset virker som et mentalt bur og forhindrer dig i at se nye (disruptive) muligheder i din interaktion med kunderne. Hvordan får du det justeret ?
  • Hvordan din organisation kommer i gang med at anvende big data-genereret viden fra kunderne på tværs af organisatoriske siloer. Skal processen styres top-down, vokse organisk bottom-up eller skal det ske gennem eksemplets magt?

Der vil blive mulighed for at networke imens Sølysts lækkerier bliver serveret, så smagsløgene bliver 'disruptet'.

Der vil være mulighed for at kunne købe bogen "Disrupt dit Mindset - og få succes med Big Data". Bogen er udgivet på Forlaget DJØF. Læse mere HER

Om indlægsholder Torsten Ringberg

Professor ved CBS på Institut for Afsætningsøkonomi. Hans forskning afdækker, hvorledes mentale modeller skaber identitets- og virkelighedsopfattelse. Han har konsulteret for internationale og danske virksomheder og har vundet flere priser i USA for dette arbejde.

Som person er Torsten Ringberg yderst inspirerende at høre på og hans engagement og begavelse smitter af på plenum. En personlighed der virkelig forstår at favne sit publikum.

Om indlægsholder Pernille Rydén

Pernille Rydén er uddannet cand.scient.soc., DL og har en Ph.d. i strategisk kognition fra CBS. Hun er studieleder for Ingeniørernes Lederuddannelse og lektor i strategi, organisation og ledelse på DTU Diplom. Derudover er hun underviser og fagansvarlig på Executive School of Business, E-MBA og ekstern lektor på CBS.

Pernille er en erfaren underviser og forsker bl.a. i strategisk tænkning, organisatorisk transformation og digitale teknologier og real-time ledelse. Pernille er også forskningskonsulent, lærebogsforfatter, public speaker og publicerer i velansete internationale journals.

Pernille er i øjenhøjde med sit publikum - maskinmestre eller topledere - og formår at gøre kompleks viden simpelt på en underholdende og til tider utraditionel måde.

Om arrangør Catharina Palbo:

Civilingeniør Catharina Palbo, kendt fra de succesfulde MIND THE GAP - IDA Workshops, er facilitator på denne spændende event, og vil med hendes dynamiske og levende personlighed sørge for, at vi alle får et par oplevelsesrige timer sammen i en hyggelig atmosfære.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Sølyst

Emiliekildevej 2

2930 Klampenborg

NYHED: MIND THE GAP / / Lederkompasset - netværket for de professionelle ledere (arr.-nr.: 328296)


Hvornår

Mandag d. 17. september 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

16. september 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

11


Arrangementsnr.

326891


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Operations Management