Arrangement

DJØF med løg(n)

Kom og hør Per Helge Sørensen spidde DJØferne i toppen af virksomhederne.

Kolding

Tirsdag d. 18. november 2014

Kl. 19:30 - 21:15

Fra 160 kr.

 

Beskrivelse

Svedige djøffer kan snildt matche landets bedste komikere" skrev Politiken begejstret efter premieren på Djøf med løg(n) i oktober 2013. Nu er det sylespidse og ekstremt sjove comedy show om arbejdslivet vers. 2.0 i Trekantområdet! Oplev Per Helge Sørensen spidde det absurde, djøf’icerede bureaukrati, som hersker i toppen af danske virksomheder. Handlingen vil være skræmmende bekendt for alle. Endeløse omstruktureringer, overgearede proceskonsulenter, virkelighedsfjerne strategiplaner, uendelige møder uden dagsorden og Power Points med alt for mange bullits.


Om Per Helge Sørensen

Per Helge Sørensen er selv ingeniør, men har gjort karriere indenfor forskningsministeriet, hvor han først var ansat som mening og senere avancerede op gennem systemet. Det er herfra han har gjort sig erfaringer som han øser ud af i showet.

Om sig selv siger han, at han er professionel historiefortæller og komiker. Han har optrådt som historiefortæller siden 2008. Han har vundet det danske og nordiske mesterskab i story slam i 2010.

"Teknisk betragtet kan Per Helge Sørensen snildt matche nogle af landets bedste komikere. Hans materiale er i særklasse gennemarbejdet; ”Der er kælet for detaljen, og der er ikke en pointe, som ikke samles op i løbet af det små to timer lange show”. Henrik Palle, Politiken


Arrangementet afholdes af FOF Kolding, hvor vi har koblet os på. Dørene åbnes en halv time før show start. Det er unummererede pladser, så det vil være godt hvis alle bestræber sig på at komme senest et kvarter før.

Networking

Efter showet er der mulighed for at netværke lidt. Vi går på Restaurant Berg (overfor banegården), hvor man kan nyde en kop kaffe en øl eller lignende. Vi mødes ved hovedindgangen efter showet og går videre til Cafeen. Drikkevarer vil være på egen regning!

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Godset

Jens Holms vej 5

6000 Kolding


Hvornår

Tirsdag d. 18. november 2014

Kl. 19:30 - 21:15


Pris

Ledig

160 kr.

Medlem

160 kr.

Seniormedlem

160 kr.

Studiemedlem

160 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

02. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

7


Tilvalg

ledsager

190 kr.

netværk på cafe efter showet

0 kr.

Arrangementsnr.

311748


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd