Arrangement

"DJØF MED LØG(N)" + spisning på Tapasfabrikken

Forestillingen "DJØF MED LØG(N)" + spisning på Tapasfabrikken

København N

Fredag d. 05. september 2014

Kl. 17:00 - 22:15

Fra 335 kr.

 

Beskrivelse

Per Helge Sørensen er tidligere embedsmand, har blandt andet arbejdet i Forskningsministeriet og DR.Han har også været formand for Dansk Forfatterforening.Er flere gange kåret som dansk og nordisk mester i disciplinen story slam. Har medvirket i blandt andet forestillingen ’Oliver med et Twist’ på Nørrebro Teater.

I hans show  tager han tykt pis på fænomenet ’den moderne djøffer’, der ikke ser sig selv som embedsmand, men som strukturanalytiker, managementkonsulent og coach, og som måske nok går med jakkesæt og slips, men demonstrerer sit omstillingsparate sindelag og tidstypiske værdisæt ved at balancere habitten med et par højkulørte stribede sokker a la blærerøven Mads Christensen.

Per Helge Sørensen er en prægtig entertainer.Han har publikum i sin hule hånd fra første minut, hvor han demonstrerer et imponerende kendskab til det bullshit-bingo-lingo, der tales af især mellemledere i vore dages forvaltning og erhvervsliv.

Og han viser ingen nåde i sin hudfletning af uduelige topchefer og ekshibitionistiske funktionærer, der mere interesserer sig for at blive set og bemærket end for at løse faktiske problemer og dermed løse centraladministrationens egentlige opgave: at få den offentlige forvaltning til at fungere så godt som muligt til gavn for samfundets borgere.

Det er ubetaleligt morsomt, når han skildrer, hvorledes en styrelsesdirektørs grillaften hos en erhvervsleder kan afstedkomme en helt ufattelig trang til omstrukturering af organisationen, og det er intet mindre end kosteligt, når han fortæller om, hvorledes man er gået bort fra at have kobberskilte i foyeren til Administrationsstyrelsen, fordi de organisatoriske omkalfatringsrunder er så hyppige, at det ikke er muligt at følge med – derfor bruger man i stedet Post-it-sedler, idet selv printede papirark er for dyrebare.

Hakkeordenen og mødekulturen får også et ordentlig riv i slipset: Cheferne, undercheferne, det akademiske personale, HK’erne og håndværkernes respektive syn på hinanden har Per Helge Sørensen et fornemt blik for.

 

I det hele taget er der meget lidt slinger i valsen. Sine steder er showet livsfarligt skægt. Og for en gangs skyld er det faktisk skægt, fordi det er sandt. Satiren er vitriolsk, men der skal nu engang skarp lud til skærvede hoveder, selv om de har eksamen i jura, nationaløkonomi eller statskundskab.

Vi mødes før forestillingen, som foregår på Nørrebro Teater, på Tapasfabrikken, Blågårdsgade 29A, 2200  København N. Vi mødes kl. 17.00.

Billetterne udleveres under spisningen.

Forestillingen starter kl. 20.00, og varer 2 timer og 15 min incl. pause.

Drikkevarer er for egen regning.

Max. 1 ledsager pr. medlem


        

 

Praktisk Info

Hvor

Tapasfabrikken

Blågårdsgade 29A

2200 København N


Hvornår

Fredag d. 05. september 2014

Kl. 17:00 - 22:15


Pris

Ledig

335 kr.

Medlem

335 kr.

Seniormedlem

335 kr.

Studiemedlem

335 kr.

Tilmeldingsfrist

02. september 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

335 kr.

Arrangementsnr.

309943


Arrangør

Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland