Arrangement

Droner i kamp for miljø og klima

Droner har efterhånden rykket fra den militære til civile verden, hvor de er et effektivt værktøj til måling og registrering. Kom og hør Peter Linde, som er digital områdeleder for droner i Orbicon fortælle om deres brug af droner i deres arbejde.

Aarhus

Tirsdag d. 20. marts 2018

Kl. 16:30 - 18:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA arrangerer i samarbejde med Orbicon et spændene eftermiddag arrangement omkring droner, og hvordan de kan anvendes i praksis.

Droner har efterhånden rykket fra den militære til civile verden, hvor de er et effektivt værktøj til måling og registrering. Kom og hør Peter Linde, som er digital områdeleder for droner i Orbicon fortælle om deres brug af droner som rådgivere inden for natur, miljø, klima og byggeri.

Droner er blevet et populært buzzword, og med god grund. Det nye værktøj kan give bedre og eller billigere data.

I Orbicon er droner blevet en fast det af paletten, når vi kigger på innovativ opgaveløsning. Peter Linde sparrer med kollegaer og kunder, som netop ønsker at skabe nye måder at lave traditionelle opgaver på. Han bruger kreative møder, hvor projektledernes ekspertise og kendskab til opgavernes behov kombineres med vores viden og flåde af droner og specialmåleinstrumenter.

Vi skal både være specialister, men også generalister, som kan splejse denne teknologi ind i alt fra byggeri- og infrastruktur- til miljø- og naturprojekter, og alt fra opmåling af overflader og vandspejl til registrering og dokumentation.

Til oplægget medbringes nogle eksempler på droneteknologiens effektive implementering i vores projekter, hvor netop dronerne har givet en markant større værdi end de traditionelle metoder.

Der vil være forplejning i form at kaffe og the under arrangementet.

 

Praktisk Info

Hvor

Navitas

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus

Lokale 04.051


Hvornår

Tirsdag d. 20. marts 2018

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Tilmeldingsfrist

17. marts 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

30


Arrangementsnr.

325891


Arrangør

Kurser for studerende