Arrangement

E-hospitalet – Hvordan forbereder man et hospital til den store digitalisering?

Hospital sektoren i Danmark har længe forsøgt sig med digitalisering. Noget er gået godt; men der har også været plads til forbedringer. Region Sjælland arbejder med en vision om et fuldstændigt digitaliseret hospital: Nykøbing Falster eHospital.

Tirsdag d. 20. oktober 2015

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

I snart mange år har hospital sektoren i Danmark forsøgt sig med digitalisering. Noget er gået godt; men der har også været plads til forbedringer. Region Sjælland arbejder med en vision som et fuldstændigt digitaliseret hospital. Nykøbing Falster skal være fremtidens eHospital.

Kom og hør

 • Fra ide til implementering v/Simon Krogh
  Hvordan vælger man den rigtige leverandør, hvordan organiseres arbejdet og hvordan forberedes resten af organisationen på de forestående omvæltninger. Historien om Sundhedsplatformen og hvordan man sikrer fremdrift i krydsfeltet mellem sundhedssektoren og it.
 • Oversigtstavler som informationsinfrastruktur på hospitalet v/ Jesper Simonsen
  Forskere fra RUC har arbejdet med elektroniske overblikstavler i en årrække i Region Sjælland. Hospitalet i Nykøbing Falster var blandt de første danske sygehuse, der implementerede elektroniske overblikstavler på alle afdelingerne. Men hvordan får man etableret en effektiv brug af disse tavler til at koordinere fx patientoverførsler på tværs af afdelingerne? Dette arbejde, som i den internationale forskningsverden også kaldes ‘infrastructuring,’ kræver lokale kompetencer, både for overblikstavler og - i langt højere grad -  også for mere omfattende systemer som den kommende Epic Sundhedsplatform.
 • Simon Krogh er Phd-stipendiat fra CBS med særligt fokus på organisatoriske konsekvenser af introduktionen af ny kommunikationsteknologi i Sundhedssektoren. Tidligere har Simon Krogh arbejdet for IBM og som kommunikationsrådgiver for danske og internationale it-virksomheder.

  Jesper Simonsen er Professor på Roskilde Universitet og forsker i “Participatory Design.” Han har de seneste 10 år lavet aktionsforskningsprojekter i Region Sjælland og har her udviklet en effekdrevet metode til at optimere implementering og anvendelse af informationssystemer i sundhedssektoren.

  Arrangør: Niels Christian Juul

   

  Praktisk Info

  Hvor


  Hvornår

  Tirsdag d. 20. oktober 2015

  Kl. 16:00 - 18:00


  Pris

  Studerende, ikke medlem af IDA

  0 kr.

  Firmamedlem

  0 kr.

  Medlem af arrangør

  0 kr.

  Ledig

  0 kr.

  Seniormedlem

  0 kr.

  Studiemedlem

  0 kr.

  Deltager, ikke medlem af IDA

  250 kr.

  Medlem

  250 kr.

  Ingeniør, ej medl. IDA

  2.250 kr.

  Tilmeldingsfrist

  19. oktober 2015 - kl. 00:00


  Antal pladser

  50


  Ledige pladser

  21


  Arrangementsnr.

  314991


  Arrangør

  IDA IT