Arrangement

EC Power inviterer på virksomhedsbesøg - kombineret varmekraft-produktion

EC Power inviterer på virksomhedsbesøg om deres decentrale energisystem efter princippet af en kombineret varmekraft-produktion – til produktion af strøm og varme.

Hinnerup

Tirsdag d. 29. april 2014

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Martin Frydenlund  fra EC Power inviterer på virksomhedsbesøg på EC Power, hvor han vil fortælle om deres decentrale energisystem efter princippet af en kombineret varmekraft-produktion – til produktion af strøm og varme. Anlægget udnytter brændslet utroligt effektivt – helt op til 96 %, hvilket skåner miljøet og sænker energiudgifterne væsentligt.

 

Kom og besøg en virksomhed, der trodser krisen, og holder deres vækstrater på 30 – 50 % om året, og som er markedslederen inden for små kraftvarmeværker – ikke blot i Danmark, men på verdensbasis. Det vil blive vist, hvordan anlæggene produceres, og der vil være en snak om, hvordan man kan opbygge en virksomhed ud fra en god idé, skabt ud fra et afgangsprojekt på Ingeniørhøjskolen, til at have en eksportandel på 98 %. Ligeledes vil der være en snak om, hvorfor der kan være rigtig god økonomi i at installere distribueret kraftvarme – og også hvor man ikke skal gøre det.

 

Forplejning
Efter arrangementet er EC Power vært ved et let traktement.

 

Pris
Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

 

Praktisk Info

Hvor

EC Power

Samsøvej 25

8282 Hinnerup


Hvornår

Tirsdag d. 29. april 2014

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

24. april 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

10


Arrangementsnr.

310142


Arrangør

Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Elteknik