Arrangement

EDU – Studier og praktik i udlandet

Få en grundig introduktion til dine muligheder for at studere i udlandet, og hør om andre studerendes erfaringer med deres rejser.

Aalborg

Onsdag d. 21. oktober 2015

Kl. 16:30 - 18:30

Gratis

 

Beskrivelse

Lyder et udenlandsophold også som en udfordring, du ville elske at tage op? Så lad EDU inspirere og hjælpe dig på vej. 

EDU er en verdensomspændende organisation, som samarbejder med universiteter over hele verden, og kan dermed hjælpe dig ind på mange forskellige universiteter. EDU har mange års erfaring med netop dette, og er derfor på forkant med, hvad du måtte støde på af udfordringer under planlægningen af et semester i udlandet.

Arrangementet vil indeholde praktiske og generelle informationer om ansøgningsprocessen, hvorefter et par studerende vil komme og dele deres oplevelse med planlægningen, rejsen, opholdet og samarbejdet med EDU samt processen omkring legatsøgningen.

Arrangementet er gratis og IDA giver en sodavand og en sandwich

Ved spørgsmål mv. kontakt Katrine Jacobsen på mail: Katrine@stud.ida.dk

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

Praktisk Info

Hvor

Basis

Standvejen 12-14

9000 Aalborg

Seminarrum A309


Hvornår

Onsdag d. 21. oktober 2015

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

21. oktober 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

56


Arrangementsnr.

315196


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord