Arrangement

Elton Johns musical Billy Elliot på Malmö Opera - med indledende middag

Hvis ikke du nåede at se den mest prisvindende musical nogen sinde i vinteren/foråret 2015 på Det Ny Teater - så får du nu muligheden på Malmø Opera. Der indledes med middag i den smagfulde restaurant, Malmö Opera Grill.

Malmö

Søndag d. 13. marts 2016

Kl. 13:30 - 19:30

Fra 840 kr.

 

Beskrivelse

"Billy Elliot The Musical” er baseret på filmen af samme navn og har musik af Elton John.

Med 81 internationale teaterpriser er Billy Elliot den mest prisvindende musical nogen sinde, bl.a. Olivier Awards i London og Tony Awards i New York for både Best Musical og Best Score.

Musicalen fortæller den hjertegribende historie om drengen Billy, der går til boksning. Ved et tilfælde havner han på en balletskole for børn, hvor han i smug begynder at følge undervisningen, og efterhånden bliver interessen for ballet til en dybfølt drøm og passion. Billys minearbejderfamilie opdager det og modsætter sig i starten. De har ikke råd til at betale for undervisningen, og rigtige drenge går til boksning - ikke til ballet. Mod alle odds forfølger han sin drøm, og det får konsekvenser for ham og hans familie.

Billy Elliot foregår i en landsby i Nordengland under den store minestrejke i 1984/85, der truer byens eksistens og sammenholdet i Billys familie

Billy Elliot er en opløftende og uforglemmelig teateroplevelse.

Der synges på svensk med svensk tekst på tekstmaskinen. 

Læs mere på www.malmoopera.se. Og gå måske på youtube.com og nyd noget af musikken.

Inden forestillingen mødes vi i Malmö Opera Grill, hvor vi - efter et velkomstglas - skal nyde en 2-retters menu (forret og hovedret) og kaffe.
Prisen for billet til operaen, 1 velkomstglas, 2-retters menu og kaffe er for IDA-medlemmer og max 2 ledsagere 840,- kr. pr. person. Yderligere drikkevarer er for egen regning

Billetterne - midterparket rk. 13 og 14 - vil blive udleveret under middagen.

Tag f.eks. toget til Malmö Central og nyd turen gennem de hyggelige pladser og gågader til Operaen. Er vejret dårligt, kan I stå af på den ny flotte station, Triangeln - der ligger 10 min.'s gang fra Operaen. Det billigste er at købe en familiebillet (max 2 voksne og 3 børn) til knap 300 kr. fra Kbh. City til Malmö (tur-retur inden for samme døgn). På ovennævnte hjemmeside kan I se et kort med Operaens beliggenhed.

Arrangementssted:
Malmö Opera, Östra Rönneholmsvägen 20. Malmö.
Vi mødes i Malmö Operagrill.
OBS! Indgang fra Pladsen - ikke gennem Operaen!

Kulturforums arrangør er Sussi Nielsen - tlf. 26 79 79 46.

Tilmelding senest 12. januar.
Tilmeldingen er bindende. 

OBS: Det kan supplerende oplyses, at Kulturforum har reserveret billetter på Malmö Opera til musicalen My Fair Lady 28/2, Verdi's opera Maskeballet 8/5 og Claude Debussy's opera Pelléas & Mélisande 22/5. Det er alle søndage - og med middag inden i Malmö Opera Grill. De vil bleve annonceret senere.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Malmö Opera

Östra Rönneholmsvägen 20

200 10 Malmö

Malmö Operagrilll. Indgang direkte fra pladsen. Ikke gennem Operaen!


Hvornår

Søndag d. 13. marts 2016

Kl. 13:30 - 19:30


Pris

Ledig

840 kr.

Medlem

840 kr.

Seniormedlem

840 kr.

Studiemedlem

840 kr.

Tilmeldingsfrist

12. januar 2016 - kl. 23:55


Antal pladser

14


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsagere

840 kr.

Arrangementsnr.

316790


Arrangør

KulturForum, IDA København