Arrangement

Emil fra Lønneberg

Astrid Lindgrens elskede historie om skarnsknægten med et hjerte af guld. Det er en familieforestilling for de 5 - 99-årige i Folketeatret nye store opsætning

Silkeborg

Lørdag d. 16. februar 2019

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 100 kr.

1 plads tilbage

 

Beskrivelse

”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. ”Jeg gjorde det bare af godhed”, siger Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.

Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.

I Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om skarnsknægten med hjertet på rette sted.

Medvirkende: Michael Slebsager, Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, Tine Gotthelf, Asta Kamma August, Lisbeth Gajhede, Christine Gaski, Siff Hebe Vintersol

Forestillingen er produceret af Folketeatret og varer ca. 2 timer med pause.

Billetterne udleveres i foyeren af IDA's repræsentant. I pausen serveres et glas vin, øl eller vand, som er med i prisen.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Musikteater

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg


Hvornår

Lørdag d. 16. februar 2019

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

31. januar 2019 - kl. 23:55


Antal pladser

60


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsager

100 kr.

Egne børn eller børnebørn under 24 år

95 kr.

Arrangementsnr.

328102


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland