Arrangement

En for alle og alle for en - eller hvordan?

Roskilde

Onsdag d. 20. marts 2013

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Styrk kommunikationen i samarbejdet! 

Vi ser ens ud – udefra. Men indeni er vi mennesker så forskellige, at vi slet ikke drømmer om det. Og hvis vi som udgangspunkt har en fornemmelse af, at alle andre her på jorden er små kopier af os selv og tænker på samme måde som os selv, så kommer vi hurtigt i problemer. 

Christina
Steensgaard Høyer agiterer for, at hver enkelt skal tage ansvaret for at blive forstået og for at det ærinde, man er ude i, lykkes. Det kan man kun, hvis man kan aflæse, hvilken type man står overfor – og indretter sin kommunikation, sit kropssprog, eksempler og argumenter efter det. Christinas bud på, hvordan man kan gøre det, er, at man benytter sig af et system, der er så nemt at huske, at I kan bruge det med det samme.

Dette foredrag er sundt at høre for alle, der arbejder sammen med andre end sig selv. Og det er helt uundværligt, hvis man er afhængig af at kommunikere med kunder og brugere – uden at nogle af de dumme, ærgerlige og måske dyre misforståelser opstår.

Deltagerne vil smile og grine af en masse aha-oplevelser, når de endelig får en forklaring på, hvorfor en velment bemærkning eller en omhyggelig forklaring slet ikke havde den effekt, man troede den ville have. Så bliver de udrustet med helt konkrete opskrifter på, hvordan man kan tale med hvem som helst, når som helst og om hvad som helst. Foredraget er krydret med masser af eksempler samt morsomme og tankevækkende udfordringer. 

Oplægsholder: Christina Steensgaard Høyer har undervist i kommunikation og præsentationsteknik siden 2001 og har skrevet bogen ”Tag ordet i din magt – en værkstøjskasse for talere”. Hun har en jordnær og humoristisk tilgang til hverdagens kommunikationsudfordringer – og har masser af indsigt i hvor forskellige mennesker er. Universitetsuddannet fra Århus, har arbejdet i DR og i organisationsverdenen inden hun blev direktør i eget enmandsfirma.

 

Pris og tilmelding
IDA-medlem: Kr. 250,- 
Studiemedlem: K
r. 100,-
Arbejdsledig: Kr. 100,-
Ledsager: Kr. 600,- Max én ledsager pr. medlem

Bemærk at tilmeldingen er bindende fra 6/3. Tilmeld dig via ida.dk/arr. nr. 996679 eller via moede@ida.dk.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Roskilde by Zleep Hotels

Algade 13

4000 Roskilde


Hvornår

Onsdag d. 20. marts 2013

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Ledsager til medlem

600 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

14. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

32


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

996679


Arrangør

AVU, IDA Sjælland