Arrangement

Enneagram - Den motiverende leder - Hvad motiverer dine medarbejdere?

Torsdag d. 25. april 2013

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Ud fra den psykologiske typologi, Enneagrammet, vil du få indsigt i 9 forskellige typers motivationsfaktorer der groft kan inddeles i tre underkategorier. Der gør det meget simpelt at spotte og derefter tilrette din lederstil, så du sikrer mere motivation end irritation.

Du vil lære hvordan man kan sikrer motivation hos både handlingstyper, føletyper og tænketyper og når medarbejderen bliver irriterende ved du hvordan de skal behandles forskelligt for igen at blive motiveret
På foredraget/workshoppen vil det blive tydeligt for dig hvordan du kan installerer to ekstra gear i din ledelsesmæssige gearkasse.
Vi gennemgår typiske lederfejl og her vil du sikkert kunne genkende dig selv, eller helt sikkert din egen leder. Du får herefter mulighed for at definere din egen største faldgrube samt hvordan du med fordel kan skifte gear så du maksimerer den tid hvor du er motiverende.

Det er vanskeligt at holde balancen mellem det faglige og det personlige. Årsagen til dette er, at de fleste ledere mangler people management og leadership evner. Med indsigt i motiverende ledelse vil du lettere kunne udnytte dine medarbejderes ressourcer fuldt ud samtidigt med at de ansatte bliver mere ansvarlige og føler sig værdsat.

Balder og Anders lover, at de har lidt ekstra guf med i forhold til deres erfaringer med ingeniørtunge afdelinger og hvorfor det kræver noget helt særligt hvis man skal brænde igennem ledelsesmæssigt overfor den "typiske" ingeniør.

Balder Vendt Striim er forfatter til bogen "Brug dit Enneagram" der er den mest solgte Enneagrambog i Danmark. Han arbejder til dagligt med lederuddannelser, teamudvikling og salgsoptimering i virksomheder som LEGO, Coloplast, LeoPharma, Telenor, GlaksoSmithKlain, CBB Mobil m.fl.

Anders Rønnebech Jensen er Sociolog og tidligere HR og kundeservicechef. Igennem de seneste 5 år har han og Balder sammen udviklet og gennemprøvet uddannelseskoncepter inden for både ledelse, kundeservice og teamudvikling der alle tydeligt viser hvor meget motiverende ledelse betyder for virksomhedens bundlinje.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 25. april 2013

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Arbejdsledig, medlem

300 kr.

Medlem

400 kr.

Seniormedlem

400 kr.

Ekstern mødedeltager

600 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.600 kr.

Tilmeldingsfrist

24. april 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

997272


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum