Arrangement

Er du IDA Trekantafdelingens nye bestyrelsesmedlem?

Så er det nu at DU kan blive medlem i IDA Trekantafdelingens bestyrelse. Deltag helt uforpligtende i et bestyrelsesmøde og se om det at være "Aktiv" kunne være noget for dig?

Vejle

Tirsdag d. 22. januar 2019

Kl. 18:30 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

Går du og overvejer at blive en del af det aktive arbejde i IDA, men er lidt usikker på, hvad det indebærer? Så er det nu at DU har mulighed for at deltage som bestyrelsesobservatør i IDA Trekantafdelingens bestyrelsesmøde forud for generalforsamlingen, som ligger i marts 2019.

IDA Trekantafdelingen er en lokal bestyrelse i Trekantsområdet, der har til formål, at lave arrangementer for områdets medlemmer.

IDA Trekantafdelingen arbejder for at lave et bredt udbud af virksomhedsbesøg, faglige og sociale arrangementer hen over året. Antallet af bestyrelsesmøder tilrettelægges efter behov. Vi ønsker at være en bestyrelse der repræsenterer IDAs mangfoldighed. Vi søger derfor IDA medlemmer på tværs af alder, køn og nationalitet, og mangler især et bestyrelsesmedlemmer fra Kolding, som kan være med til at lave IDA arrangementer i netop det område.

Vi søger DIG, som brænder for at lave sociale, kulturelle og faglige arrangementer samt virksomhedsbesøg for IDA medlemmer i Trekantsområdet.

Hvis du ikke brænder for at lave arrangementer, så søger vi også én, som vil passe og vedligeholde vor Facebook gruppe.

Du vil få direkte indflydelse på indholdet i IDAs arrangementer lokalt og får mulighed for at opbygge dit netværk i IDA .

FOR DIG SOM VIL HØRE NÆRMERE, er du velkommen til at kontakte formand: Jørgen Thyrsted Thomsen 51214717 eller jtt@thyrsted.dk

Tilmeld dig dette arrangement som observatør og hør mere om bestyrelsesarbejdet.

Vi glæder os til at se dig -:).

IDA Randers:
Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Mødestedet meddeles senere

Meddeles senere

7100 Vejle

Vejle


Hvornår

Tirsdag d. 22. januar 2019

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

20. januar 2019 - kl. 23:55


Antal pladser

4


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

329899


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd