Arrangement

Er du kulturelt intelligent?

København K

Fredag d. 07. december 2012

Kl. 15:00 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

En omfattende dansk undersøgelse gennemført for ISS, har vist at indtjening på bundlinjen og performance er klart højere i teams med medarbejdere med forskellig kulturel baggrund, køn og alder, såfremt teamet formår at skabe synergi mellem forskellene. Men den synergi kommer ikke af sig selv. Danmark har et trist ry som kulturelt lukket og lidt selvtilstrækkeligt land - der er brug for at vi alle øger den kulturelle intelligens, der skal til for få det fulde udbytte af samarbejde med ikke-danske kolleger, for ikke-danske kunder, og udenlandske ejere og ledere inden- eller udenfor landets grænser.
 
For at kunne samarbejde og lede i disse flerkulturelle sammenhænge har du brug for kulturel intelligens. En kompetence, du kan oparbejde ved at arbejde med dine kulturelle værdier og viden, selvindsigt, kommunikation og konflikthåndtering - og ikke mindst din evne til at eksplorere. Arrangementet viser dig, at det ikke er nok at vide lidt om ”do’s and don’ts” for at få kulturmøderne til at fungere og få det fulde udbytte af det innovations potentiale der ligger i det.  Du får også et overblik over hvad der skal til for at øge din kulturelle intelligens. Vær klar til at blive udfordret på dine egne værdier, oplevelser og erfaringer med det interkulturelle møde – og gå hjem med større indsigt. 
 
Bjørn Nygaard har som selvstændig konsulent erfaring fra tre verdensdele, er antropolog og konfliktløser, og udgav i 2010 bogen ”Kulturmødet på arbejdspladsen – interkulturel kompetence som konkurrenceparameter” på Gyldendal Business. Han arbejder med en række forskellige redskaber og analyse teknikker, og har hjulpet medarbejdere og ledelsen i bl.a. Udenrigsministeriet, Novo, DTU, Novozymes, CSC og Københavns Universitet med at øge deres kulturelle intelligens. Han arbejder samtidig for Center for Konfliktløsning som underviser og konfliktløser.  
Arrangeret af Branchenetværk Selvstændige, Djøf.
 
Gratis arrangement iht. IDAs regler.
 

Praktisk Info

Hvor

Djøfs Mødecenter

Gothersgade 133

1015 København K


Hvornår

Fredag d. 07. december 2012

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

03. december 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

15


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

996018


Arrangør

IDA Selvstændig