Webinar

Er du omfattet af en klausul, der begrænser din jobmobilitet? - webinar

Hvis du kan svare ja på spørgsmålet, eller du er interesseret i at høre nærmere om klausuler, så er det en idé at tilmelde sig dette webinar. Her vil du kunne se og høre nærmere om reglerne og få tips til at forbedre klausulerne.

Online Arrangement

Onsdag d. 12. marts 2014

Kl. 17:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDAs statistikker viser, at 13 % af medlemmerne har en konkurrenceklausul og 4 % har en kundeklausul, og webinaret vil derfor have fokus på konkurrence- og kundeklausuler. Øvrige klausultyper vil også kort blive berørt.


Vi gennemgår reglerne i funktionærloven om bl.a. gyldighed, kompensation, opsigelse og kommer med eksempler på klausultyper. Samtidig får du konkrete tips til at forbedre din klausul, og vi ser på de problemstillinger, medlemmerne typisk havner i.

 

Om oplægsholderne
På webinaret møder du konsulent, cand. jur. Bjarne Breinhøj og konsulent, cand. jur. Maria Nedergaard, som begge har stor erfaring med klausuler og som dagligt rådgiver Ingeniørforeningens medlemmer om klausuler. Webinaret kan ses direkte eller på et tidspunkt som passer dig. Under den direkte udsendelse er det muligt at stille spørgsmål via webinarets chat.

 

Mødested

Foran din egen computer / tablet.


Pris

Deltagelse er gratis for IDA medlemmer, men tilmelding er nødvendig.

Eksterne deltagere: 200 kr.

Ingeniører, Ej medl. IDA : 2500 kr.

 

Sidste tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding skal ske inden den 11. marts 2013.

 

Tilmeldingsprocedure til webinaret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

 

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enten. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

DOWNLOAD oplægsholdernes præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Onsdag d. 12. marts 2014

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.500 kr.

Tilmeldingsfrist

11. marts 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

300


Ledige pladser

270


Arrangementsnr.

310138


Arrangør

IDA


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.