Arrangement

Er fremtiden noget for dig?

Er fremtiden noget for dig? - Så kom og byg den sammen med os På mødet vil vi bruge LEGO® SERIOUS PLAY®- metoden til at bygge detaljerede fremtidsscenarier for IDA i din lokalafdeling.

Thisted

Onsdag d. 02. april 2014

Kl. 16:00 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

En tur til fremtiden? Vil du med?

Guiden hedder Annette og bussen hedder LEGO® SERIOUS PLAY®.

Intro:

Det er ikke en spøg, når vi inviterer jer til at bygge fremtiden for IDA i din afdelingen i legoklodser. På vore generalforsamlinger forsøger vi at tale om fremtid og aktiviteter og får for lidt ud af det, især fordi der ikke er tid til det. I praksis sidder bestyrelsen tilbage med nogle uklare ønsker og forventninger og er overladt til selv at forsøge at finde noget, som har medlemmernes interesse.

Vi inviterer til at udfordre fremtiden med LEGO® SERIUOS PLAY®-metoden, som er en involverende metode, der gør det muligt for alle medlemmer, at øge udbyttet af deres medlemskab.

Arrangementet giver desuden alle interesserede en unik mulighed for at stifte bekendtskab med LEGO® SERIUOS PLAY®-metoden og vurdere, om der måske her findes et værktøj, som er interessant i det daglige job. (Se mere om metoden på: http://www.teknologisk.dk/ydelser/innovation-og-ideudvikling/lego-serious-play-metoden/1164,12).

Tema:

Temaet eller opgaven er at nå frem til klare ønsker og behov, som lokalafdelingen eller gruppen kan arbejde med i de kommende år. Vi vil søge at få dannet et katalog, som har været til stor støtte for de siddende bestyrelser. Nu er der behov for et nyt input til de kommende år.

Da arrangementet foregår i Thisted, tager vi udgangspunkt i lokalafdeligen her. Men resultaterne kan også bruges på andre afdelinger eller fagtekniske grupper.

Spørgsmål:

  • IDA Mors-Thy Afdelingen er?
  • Hvad vil vi med afdelingen – vi 182 medlemmer?
  • Ønsker du overhovedet en lokal afdeling, eller er det ligegyldigt om IDA er til stede lokalt?

Praktisk info:
Såfremt du kan køre og har plads i din bil til andre eller du ønsker en plads i en bil, så bedes du tilkendegive det ved tilmeldingen.

 

Praktisk Info

Hvor

Energihuset - EUC Nordvest

Kronborgvej 117

7700 Thisted

0-Energihuset


Hvornår

Onsdag d. 02. april 2014

Kl. 16:00 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

02. april 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

9


Tilvalg

Kører og kan stille plads til rådighed i bilen

0 kr.

Ønsker plads i bil

0 kr.

Arrangementsnr.

309135


Arrangør

Mors-Thy Afdeling, IDA Nord


Medarrangører

IDA Lederforum Nordjylland