Arrangement

Erhvervskonferencen Klima & Bright Green Business 2019 - Sønderborg Teater

SLTV har lavet en udsendelsesrække om "Den Store Omstilling". Den afsluttes med denne erhvervskonference med indlæg fra finansministeren, borgmesteren i Sønderbrog, ProjectZero og mange flere.

Sønderborg

Mandag d. 14. januar 2019

Kl. 13:00 - 18:00

Fra 500 kr.

 

Beskrivelse

Forskerne har igennem mange år påpeget, at de øgede CO2-udledninger vil udfordre livet på planeten. De seneste år er klimaforandringerne blevet synlige overalt, og på COP21 i Paris besluttede FN at opfordre til koordineret handling for at imødegå yderligere forværring af klimaet. Der skal i årene fremover på globalt plan investeres tusinder af milliarder dollars - og byerne er blevet de nye ”drivers” i omstillingen – Cities Act while Nations Talk (citat Michael Bloomberg).
Virksomhederne er ikke kun en del af problemet, men også af løsningen – idet mange virksomheder allerede udvikler / producerer Bright Green Business energiløsninger, som kan skaleres til verdens byer og anvendes til at effektivisere energianvendelsen i bygninger, virksomheder og transport samt omstille energiforbruget til vedvarende energikilder og anvende energien smart. Danmark er kendt som foregangsland, og danske virksomheder har styrke- og førerpositioner indenfor energieffektivisering, vedvarende energi mv. – men hvordan booster vi samarbejdet mellem virksomheder,

Formålet med Erhvervskonferencen Byernes Omstillingsrejse er derfor at se fremad. Hvilke udfordringer står vi overfor ift. det globale klima? Hvilke løsninger skal i fuld skala anvendelse? Hvordan sikrer vi samspillet mellem klima-omstillingen og de globale megatrends:


• Urbaniseringen
• Digitaliseringen
• Elektrificeringen


Og hvordan sikrer vi de for samfundet, virksomhederne og borgerne bedste og mest energi – og omkostningseffektive løsninger?

På denne konference kan du høre indlæg til temaet fra: Finansminister Kristian Jensen, Borgmester Erik Lauritzen, Borgmester Hans Østergaard, Direktør for Danfoss Kim Fausing, Meteorolog Jesper Theilgaard, og mange flere.

Se introduktionen her: SLTV samt det 4-siders program nederst på siden.

IDA kan tilbyde arrangementet til 400,- kr. eksl. moms, 500,- incl moms (normalt: 760 kr. eksl. moms) til alle IDA's medlemmer i Danmark.

Bemærk privatlivs politikken på den linkede side. IDA videregiver ikke oplysninger om din tilmelding.

 

Praktisk Info

Hvor

Sønderborg Teater

Rosengade 2A

6400 Sønderborg


Hvornår

Mandag d. 14. januar 2019

Kl. 13:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

500 kr.

Ledig

500 kr.

Medlem

500 kr.

Seniormedlem

500 kr.

Studiemedlem

500 kr.

Tilmeldingsfrist

10. januar 2019 - kl. 23:55


Antal pladser

500


Ledige pladser

491


Arrangementsnr.

329334


Arrangør

Sønderjylland Afdeling, IDA Syd


Medarrangører

IDA Automation

IDA Elteknik

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Proces

IDA Syd