Arrangement

Evita Musical på Det ny Teater

Det er 3 dage efter premieren, hvor vi for længst har sikret os nogle af de bedste pladser i teateret til den første søndag eftermiddagsforestilling.

København V

Søndag d. 26. januar 2014

Kl. 14:20 - 17:30

Fra 425 kr.

 

Beskrivelse

Søndag d. 26.  januar 2014kl. 15- forestillingen

Arrangementet omfatter billetter på orkesterplads og et glas vin i pausen
til den uhørt favorable pris af 

425 kr. for IDA medlemmer
525 kr. for ledsager
Kun 1 ledsager pr. medlem

Tilmelding senest 12 december , men tidligere tilrådes, da der kun er et begrænset antal billetter. Tilmeldingen er bindende efter den 10. december.

 

Billetter, som du ikke har fået på anden måde, udlevereres ved teatererets indgang  fra kl 14:20 til 14:45. Hvis du kommer senere får du ingen billet.

IDA kan ikke mere påtage sig at sende billetter med posten. Du kan i stedet fra ca. 1 uge før afhente billetnerne hos undertegnede privat, eller jeg kan sende dem pr. post efter nærmere aftale. Kontakt  joergen@harbst.dk  for  aftale herom senest d. 15. januar. Opgiv navn, telefonnr. og postadresse i mailen.


Forestillingen varer ca. 2½ time. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mulighed for teatermiddag.  Ca. kl. 18

Middag i teaterkælderen efter forestillingen udbydes som et tillæg, Man kan vælge det under samme underside ved den elektroniske tilmelding, hvor der vælges ledsager. Husk at vælge 2 hvis I er et par.

3 retters teatermenu for 320 kr pr. person eksklusiv drikkevarer. .

En vinmenu til ca. 200 kr.pr person kan tilkøbes på stedet.  Flaskevin koster fra ca. 250 til 600 kr.

Teaterkælderen ligger i teaterets egen kælder. Den er kendt for at serveringspersonalet også optræder med sang mv.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

 

Evita er en moderne klassiker i den hidtil største danske opsætning.

Fascinerende og kompleks musical med drama, intriger og stærke følelser, der byder på en række af Andrew Lloyd Webber og Tim Rices uforglemmelige sange, bl.a. Don't Cry For Me Argentina, On A Night Of A Thousand Stars og You Must Love Me.
Evita, en kvinde med usædvanlig karisma, et skyhøjt ambitionsniveau og påfaldende mangel på skrupler hæver sig op fra fattig skuespiller til i en alder af 24 år at blive Peróns elskerinde, for 3 år senere at stå på magtens tinde som præsidentfrue i Argentina. Elsket og forgudet af underklassen, forhadt og foragtet af aristokratiet forførte hun en hel nation. Da hun døde kun 33 år gammel, var en udødelig myte skabt.
Evita skabes til Det Ny Teater af samme kreative team, som stod bag Love Never Dies . Følg linket og læs mere om forestillingen .
http://www.detnyteater.dk/evita/

 

Praktisk Info

Hvor

Det Ny Teater

Gammel Kongevej 29

1610 København V


Hvornår

Søndag d. 26. januar 2014

Kl. 14:20 - 17:30


Pris

Ledig

425 kr.

Medlem

425 kr.

Seniormedlem

425 kr.

Studiemedlem

425 kr.

Tilmeldingsfrist

12. december 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

49


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

525 kr.

Teatermiddag

320 kr.

Arrangementsnr.

308585


Arrangør

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland