Arrangement

Få et godt grin

Kom og se Linda P's nye show: Hovedpine

Aalborg

Onsdag d. 26. februar 2014

Kl. 17:45 - 22:00

Fra 365 kr.

 

Beskrivelse

I Linda P’s 3. show, er det slut med at stå på de skrå brædder. Denne gang gennemprygler farcens, komikkens og lystspillets dronning den stakkels scene, og efterlader den som pindebrænde. For Linda har fået nok! En altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer og med vantro harme, harcelerer hun sig igennem livets ulidelige latterlighed.

Det er tydeligt, hvordan den fysiske komik har fået mere plads siden starten i 2004. Med hovedroller i teaterstykker som ”Linda P på Bjerget” og ”En tjener for to” er det åbenlyst, at Linda formår at kombinere gøgl og knivskarp satire på en helt unik måde, så nærværet og ærligheden består. Som i de foregående shows er Linda ikke bange for at indrømme alt det, hun er knapt så stolt af. Denne gang driver hovedpinen hende dog til at gå skridtet videre.

Vi er med, når Linda P tager mod til sig og ser om bagved scenetæppet, hvor alt det private rod og kaos, hun har forsøgt at fortrænge, har ligget godt skjult for både hendes eget og offentlighedens skarpe blik. Og når hun så oven i købet sætter sig for at hive hele lortet ind på scenen og sortere det for øjnene af publikum, får man virkelig lyst til at forære hende en hel kasse Panodiler.

Kan Linda P vise sig så sårbar og samtidig få latteren til at rulle gennem salen? Kan hun få grinet, sorgen og smerten til at gå op i en højere enhed?

Det er heldigvis ikke jeres hovedpine, men Linda P´s!

Før koncerten mødes vi på Caféministeriet til en middag (1 ret).

Arrangementet er for IDA medlemmer med max. 1 ledsager.

Tilmeldingen er bindende og der er begrænset deltagerantal.

Prisen er 365 kr pr. person, og inkluderer billet samt middag med en stor øl/vand eller 1 glas vin. Billetter udleveres under middagen.

 

Praktisk Info

Hvor

Cafeministeriet

Møllegade 19

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 26. februar 2014

Kl. 17:45 - 22:00


Pris

Ledig

365 kr.

Medlem

365 kr.

Seniormedlem

365 kr.

Studiemedlem

365 kr.

Tilmeldingsfrist

14. januar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

22


Tilvalg

Ledsager

365 kr.

Arrangementsnr.

308895


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord