Arrangement

Få gang i væksten

Mandag d. 31. oktober 2011

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

 
Vi befinder os i en tid med gældskrise og politikerne fortæller os, at vi skal vækste os ud af problemerne, men hvordan gør vi lige det? De forretningsmæssige udfordringer kan være store, og kampen om nye opgaver benhård. Men en krisetid er også mulighedernes tid – det optimale tidspunkt for at etablere en bæredygtig vækstplan for sin virksomhed.
Ideen med arrangementet er at give praktiske råd og vejledning samt værktøjer til at opbygge sin egen vækststrategi, og ikke mindst at eksekvere på den i praksis. Der omtales emner som: 360 graders analyse/væksthjulet, kundeværdi og værdibaseret salg, account management, portefolio management, prissætning mv. og der gives eksempler på salgsteknikker og styringsværktøjer som f.eks. performance plan.V/ Bjarne Dahl Hermansen.

Afslutningsvis berøres ”virksomhed i krise” og ”turnaround”, og der gives henvisninger til relevante muligheder for hjælp – f.eks Early Warning. V/Rikke Bøgely, Vækstkonsulent, Væksthus Hovedstadsregionen.

Bjarne Dahl Hermansen er ingeniør, HD i strategi og planlægning, og har mere end 30 års erfaring fra internationale virksomheder med bl.a. salg, ledelse og vækstplanlægning. Bjarne Dahl Hermansen er i dag indehaver af virksomheden bbconsult.dk, der arbejder med bæredygtig vækst, og er desuden mentor i IDA Mentorordning, medlem af bestyrelsen for IDA Selvstændigforum og rådgiver i Early Warning netværket.

Der serveres en let anretning undervejs.

Pris: kr. 100 for medlemmer af IDA og IDA Selvstændigforum. Andre kr. 300. Deltagelse iht. IDAs regler.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Mandag d. 31. oktober 2011

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Ekstern mødedeltager

300 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.300 kr.

Tilmeldingsfrist

31. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

27


Arrangementsnr.

124377


Arrangør

IDA Selvstændig