Arrangement

Få styr på din viden brug OneNote

Få styr på din viden - brug OneNote Introduktion til OneNote og gennemgang af dets funktioner til vidensindsamling, samarbejde og mødeledelse.

Onsdag d. 11. maj 2016

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 120 kr.

 

Beskrivelse

OneNote er en del af Office pakken, men er konceptuelt et opgavecentreret program, hvor din informationshåndtering kan ske uhindret af formater eller programbindinger.

Kurset gennemgår OneNotes struktur og fundamentale funktionalitet. Vi kigger på hvordan OneNote kan bruges til indsamling og strukturering af viden. Vi ser på, hvordan denne viden let kan deles med andre og på, hvordan man kan samarbejde om fælles projekter med OneNote som redskab.

Desuden gennemgår vi, hvordan OneNote kan bruges til mødeledelse – dagsorden, referat, opgavefordeling og –opfølgning.

Tag gerne din bærbare med – vi laver en smule hands-on og oplevelsesbaseret interaktiv undervisning :-)

Underviser Jan Petersen

Jan er uddannet cand. phil. i dansk. Startede som computernørd i 1988, men fik siden en mere moden interesse i, hvordan vi bruger software. Er dybt skuffet over, at udviklingen i brugerflader og datarepræsentation har været så langsom de seneste ti år.

Jans hovedinteresse er at minimere den tid, jeg bruger på rutineopgaver og samtidig bruge computeren til at hjælpe mere komplekse arbejdsprocesser som overblik, sammenhæng og afstresning på vej. For de fleste af os er der et betydeligt potentiale for udvikling.

Jan har været selvstændig siden 1989. Dels som teknologi- og videnskabsjournalist, underviser og såmænd også IT-iværksætter. 

www.BestPerformance.dk

 

Der vil være en lettere forplejning under kurset.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 11. maj 2016

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

120 kr.

Studiemedlem

120 kr.

Medlem

240 kr.

Seniormedlem

240 kr.

Tilmeldingsfrist

29. april 2016 - kl. 13:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

316866


Arrangør

KompetenceForum, IDA København