Arrangement

Fagteknisk rundvisning i FN-byen – LEED platincertificeret for bæredygtighed

Vil du høre nærmere om, hvad der gør FN-byen på Marmormolen til et LEED Platin-certificeret byggeri, samt blive klogere på UNEP’s strategi for klimaændringer og energi program? Velmødt på: Marmorvej 51, 2100 København Ø, den 21. Maj 2015, kl 13.00

Torsdag d. 21. maj 2015

Kl. 13:00 - 15:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA – Grøn Teknologi indbyder til en rundvisning i FN Byen på Marmormolen under total entreprenør Orbicon A/S’ kyndige ledelse.

FN Byen modtog sit LEED-certifikat af graden platin, den højest mulige udmærkelse, i starten af 2014. Eftersom begreberne ”bæredygtig” og ”grøn” er blevet mere almindelige, er det nogle gange svært at forestille sig, hvad FN Byen rent faktisk gør, som andre bygninger ikke gør, og hvordan det påvirker måden at arbejde og bo i bygningen på. Under rundvisningen vil der blive præsenteret mere information om fordelene ved at have en ny og bæredygtig, LEED - certificeret bygning i København, samt om FN Byens bæredygtige træk på forskellige områder (Bæredygtig byggeplads, Vandeffektivitet, Energi og atmosfære, Materialer og ressourcer og Arbejdsmiljø). De overvejelse og de udfordringer som Orbicon har stået overfor under opførelsen, samt i forbindelse med LEEDS certificering af FN Byens byggeri vil også blive præsenteret.

Orbicon A/S er repræsenteret ved Projektingeniør Ulrik Kruse Pedersen.

Efter rundvisningen skal du høre nærmere om UNEPS’ strategi for klimaændringer og energi program. Bemærk at denne del af programmet foregår på Engelsk, ved Timothy Clifford Farrell, Senior Advisor, Department of Management Engineering, UNEP DTU Partnership.

I en ny rapport udgivet i februar 2015 af UNEP (”District Energy in Cities - Unlocking the Potential of Energy Efficiency and Renewable Energy”), undersøges low-carbon byer over hele verden for at identificere de vigtigste faktorer bag deres succes med energieffektivisering og implementering af vedvarende energikilder, samt muligheder for opnåelse af nul eller lav udledning af drivhusgasser. Rapporten er blandt de første publikationer, som giver en konkret politisk, økonomisk og teknologisk ”bedste praksis vejledning” vedrørende integration af vedvarende energiteknologi samt energieffektivisering i fjernvarmesektoren.

Under mødet serveres en let forfriskning.

VIGTIG: Sikkerhedscheck

For at få adgang til bygningen skal du gennemgå et sikkerhedscheck næsten som i en lufthavn. Derfor råder vi dig til at ankomme i god tid, medbringe billede-ID (dvs. enten et pas eller kørekort) og efterlade alle farlige sager derhjemme. Det er dog tilladt at medbringe vandflasker.

Hvor er FN Byen? Hvordan kommer jeg derhen?

FN Byen holder til på Marmorvej 51, 2100 København Ø. FN Byen er tilgængelig i bil, men antallet af parkeringspladser er meget begrænset og vi kan ikke garantere, at I vil være i stand til at parkere i nærheden. Derfor opfordrer vi kraftigt til at anvende offentlig transport eller cykler. Hvis I ankommer med tog, kan I tage S-toget (linje A, B, C, E eller H) til Nordhavn Station og gå derfra.

Med offentlig transport tager det omtrent 25 minutter at komme fra Hovedbanegården til FN Byen.

 

Praktisk Info

Hvor

FN-Byen

Marmorvej 51, 2100 Kbh. Ø

Vi mødesved receptionen, efter SIKKERHEDSCHECK


Hvornår

Torsdag d. 21. maj 2015

Kl. 13:00 - 15:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

15. maj 2015 - kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

314470


Arrangør

IDA Grøn Teknologi