Arrangement
Farlig kemi i maden - frygter vi det rigtige?
Kemiske stoffer i vores fødevarer giver ofte anledning til bekymringer, men fokus hos forbrugere, i pressen, hos myndighederne og blandt forskerne er tit meget forskellig. Og frygter vi egentlig det rigtige?
Onsdag d. 27. november 2013
Kl. 19:00 - 21:30
Fra 0 kr.
Hvor
Hvornår
Onsdag d. 27. november 2013
Kl. 19:00 - 21:30
Pris
Studiemedlem
0 kr.
Studerende, ikke medlem af IDA
100 kr.
Firmamedlem
100 kr.
Medlem af arrangør
100 kr.
Ledig
100 kr.
IDA-medlem
100 kr.
IDA Engineering Club
100 kr.
Seniormedlem
100 kr.
Ikke IDA-medlem
150 kr.
Ingeniør, ej medl. IDA
2.150 kr.
Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 26. november 2013
Kl. 01:00
Antal pladser
65
Ledige pladser
0