Arrangement

Fasandræberne film i Allerød Bio + sodavand og popcorn

Kom til Allerød Bio og se Fasandræberne, den 2. filmatisering af Allerød-forfatteren Jussi Adler-Olsens serie om afdeling Q. Se filmen i byen, hvor forfatteren selv bor. Der er inkluderet ½ L sodavand og en lille popcorn i prisen.

Allerød

Søndag d. 12. oktober 2014

Kl. 19:15 - 21:45

Fra 60 kr.

 

Beskrivelse

OBS! Der er udbudt 50 billetter, men vi har mulighed for at få flere billetter. Så skriv dig bare på venteliste, så vi kan se, hvor mange ektra billetter vi skal bruge.

Ligesom publikumssuccesen Kvinden i buret er Fasandræberne baseret på Jussi Adler-Olsens bestsellere om afdeling Q. Kom til Allerød Bio og se filmen i byen, hvor forfatteren selv bor. Der er inkluderet ½ L sodavand og en lille popcorn i prisen.

Allerød Bio har 102 store bløde sæder, teleslynge og er digital. Let adgang for gangbesværede: Der er ingen niveauforskelle i biografen, bortset fra trapperne i selve salen. 

Handlingen

Historien starter i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene.

20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl og hans assistent Assad genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene.

Snart bliver de to kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie, da hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

Rollebesætningen

I den nye film Fasandræberne ser man de nu velkendte karakterer Carl Mørck, assistenten Assad og drabschefen Marcus Jacobsen, der som i Kvinden i buret naturligvis spilles af Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Søren Pilmark.

Samtidig får man også et første kig på den excentriske sekretær Rose, spillet af Johanne Louise Schmidt, og de tre "fasandræbere": De magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen spillet af henholdsvis Pilou Asbæk og David Dencik og den hjemløse Kimmie, som spilles af Danica Curcic.

Fasandræberne får premiere i de danske biografer den 2. oktober. 

GPS koordinater til parkeringspladsen:

 55°52'4.38"N

12°21'16.29"Ø

Når du går ud fra parkeringspladsen til vejen med rundkørslen, ligger Allerød Bio 50 meter til venstre.

 

Praktisk Info

Hvor

Allerød Bio

Frederiksborgvej 17

3450 Allerød


Hvornår

Søndag d. 12. oktober 2014

Kl. 19:15 - 21:45


Pris

Ledig

60 kr.

Medlem

60 kr.

Seniormedlem

60 kr.

Studiemedlem

60 kr.

Tilmeldingsfrist

05. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

20


Tilvalg

Ledsager

90 kr.

Arrangementsnr.

311986


Arrangør

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland