Arrangement

FILM - Far til Fire, tilbage til naturen - Apollon Struer

Struer

Lørdag d. 08. oktober 2011

Kl. 14:00 - 16:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA Holstebro afdeling inviterer til familiearrangement i Apollon biografen i Struer til filmen "Far til fire - tilbage til naturen".

Handling:
Hvad er forskellen egentlig på en elg og en bjørn? Fars evner ud i friluftslivet sættes på prøve, da familien rejser på weekend i Sverige. De skal besøge Annika, Fars kusine, hvis fødselsdag falder sammen med årets midsommerfest. Annika har en naturpark, og Far glæder sig til at vise børnene, hvor han legede som dreng. Onkel Anders griber chancen og trækker i sin gamle spejdertrøje og finder kompasset frem.

Lille Per, Mie, Ole og Søs stortrives hos Annika, men de finder snart ud af, at ikke alt er den rene idyl. En bande, anført af skurken Rikart, sviner naturparken til med gamle køleskabe og farligt affald. Annika tør ikke give politiet beviserne, da Rikart truer med at skade hendes gamle far Gubben.

Far til fire skaffer beviserne, men snart er Rikart og hans bande på jagt efter familien, og de må flygte ind i naturparkens farlige og vilde område. De må overnatte ved den klippe, hvor Far som dreng gemte sig for en bjørn. En oplevelse Far aldrig har glemt. Bjørnen kommer igen og spiser familiens mad, men så finder far sin indre vildmand frem. Med fornyet styrke tager Lille Per og familien kampen op mod Rikart. En tømmerflåde bygges, så den vilde elv kan forceres og gamle Gubben hjælper med at lokke banden i en fælde . Men vil det lykkes Far til fire at få beviserne frem til politiet?

I hovedrollerne ses bla. Niels Olsen og Jess Ingerslev.

Pris: Kr. 40,- for IDA Medlem. Kr. 40,- for Ledsager (max. 5 ledsagere pr. medlem).
Kr. 85,- for ekstra ledsagere.

 

Praktisk Info

Hvor

Apollon Struer

Anlægsvej 4

7600 Struer


Hvornår

Lørdag d. 08. oktober 2011

Kl. 14:00 - 16:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

40 kr.

Medlem

40 kr.

Seniormedlem

40 kr.

Studiemedlem

40 kr.

Ledsager til medlem

40 kr.

Ledsager 2

85 kr.

Tilmeldingsfrist

06. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

76


Arrangementsnr.

124435


Arrangør

Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland