Arrangement

Find den gode karriere - for dig

Lær dine styrker at kende og sæt nye mål for din karriere. Det er den korteste vej til en hverdag, hvor du både trives og præsterer bedre.

Tirsdag d. 05. april 2016

Kl. 10:00 - 16:30

Fra 500 kr.

 

Beskrivelse

Hvad er en god karriere for dig?

Uanset om du ser dig selv som karrieremindet eller ej, har du en karriere - og du kan få stor gavn af at tage styringen på den. Hvis du trives på arbejdet, er du nemlig mere engageret, trives bedre og præsterer mere.

 Sæt mål for din karriere

En typisk fejl, mange begår, når de skal sætte sig mål for deres karriere er, at tage udgangspunkt i fortiden: Hvad har kendetegnet min karriere indtil nu, hvilke ønsker og forventninger har bragt mig hertil? Fokuser i stedet på din hverdag her og nu: Hvad er en god fremtidig karriere for dig, der tager afsæt i din aktuelle situation?

På dette kursus lærer du at identificere dine styrker og kompetencer og får inspiration til at finde dit næste, naturlige udviklingstrin - ud fra, hvor du er henne i dit liv lige nu: Hvilke kompetencer skal du oppriotere, parkere eller udvikle for at nå dine mål?

 Dit udbytte:

-          en afklaring af dine styrker og kompetencer

-          et klarere mål for din fremtidige karriere

-          en hverdag hvor dine styrker i højere grad kommer i spil

-          et øget engagement og tilfredshed i din hverdag

Form:

Kurset varer 6 ½ timer og er for alle, uanset hvilken retning du drømmer om at gå i. Du skal dog have mindst 3 års erhvervserfaring efter dimission.

På dagen skifter vi mellem oplæg, fortrolig samtale på tomandshånd og en afsluttende runde, hvor du sparrer med de andre deltagere i mindre grupper.

Forud for kurset får du tilsendt hjemmeopgaver, som du skal afsætte tid til at løse inden kursusstart. Det er vigtigt, for at du kan få det størst mulige udbytte af dagen.

På selve dagen bliver du introduceret for en række værktøjer og processer, herunder værktøj til afklaring af faglige og personlige kompetencer. Disse vil ikke kunne færdiggøres på kurset, og vi anbefaler, at du afsætter tid til det efter kurset for at få det fulde udbytte af det.

Underviser:

Karriererådgiver Kenneth Carstensen, IDA, 33 18 97 46, kca@ida.dk og

Karriererådgiver Jeanette Svendsen, IDA, 33 18 97 47, jsv@ida.dk

Afbud:

Husk at melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage. Deltagergebyret refunderes, såfremt vi modtager dit afbud senest fire dage før afholdelse af kurset. Undladt betaling betragtes ikke som et afbud.

Bemærk:

Som medlem af IDA har du hvert år mulighed for gratis at få to individuelle karrieresamtaler af ca. 1 times varighed. Dette kursus kan betragtes som en særlig god forberedelse til en personlig karrieresamtale. Se mere om karrieresamtaler her

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 05. april 2016

Kl. 10:00 - 16:30


Pris

Ledig

500 kr.

Medlem

500 kr.

Tilmeldingsfrist

29. marts 2016 - kl. 23:59


Antal pladser

18


Ledige pladser

8


Arrangementsnr.

316798


Arrangør

IDA