Arrangement

Fisketur med IDA Randers 3 - Laksefiskeri i Gudenåen!

Kom med IDA Randers, når en lokal fiskeguide tager os med ud, og viser de gode laksespots i Gudenåen. Med i prisen er sandwich, og en øl/sodavand, som vi indtager inden turen indledes. Arrangementet koster 165 kroner, og er inkl fiskekort, mad og drikke.

Langå Camping, Langå

Søndag d. 20. maj 2018

Kl. 09:30 - 15:30

Fra 165 kr.

 

Beskrivelse

Laksefisketur i kæden af fisketure med IDA Randers. Vi indleder 2018 med denne fede tur til Gudenåen, hvor lokal guide, Peter Fosgerau, arrangør Poul Kusk og medarrangør Christian Olsen, tager jer med til Gudenåen og finder de gode laksespots. Vi indleder turen med en sandwich, en lille knæk og bræk-gibbernakker og en øl/sodavand!

Herefter indfører Peter os i færdslen ved åen, samt hvordan fiskeriet vil foregå. Fanger vi en laks, kigger vi nærmere på den og dens karaktertræk, samt hvad en laks i denne kaliber hedder. Da der er indberetningspligt på den eventuelle fangne laks, skal den fotograferes og indberettes, og Peter viser os hvorledes dette gøres.

Med i prisen er fiskekort til åen. Du skal dog stadig have det lovpligtige fisketegn udover, og sikre dig inden, at det er gyldigt. Fiskerikontrol kan finde sted - så husk at være beredt.

Fornuftigt tøj er en selvfølge. Tag gummistøvler på denne dag, samt eventuelt regnbukser, hvis ikke du har waders. IDA Randers har fiskestænger og laksegrej med på dagen, som kan lejes for 50 kroner pr. sæt. Fiskegrej er inklusiv i denne lejepris. Har du selv fiskestang, tager du selvfølgelig denne med. En fiskestang fra 9 fod og over er at foretrække.

Vel mødt til fiskeri efter fiskenes konge!

 

Praktisk Info

Hvor

Langå Camping

Skovalle 16

8870 Langå

Vi mødes på Campingpladsen, da fiskekort er personligt, og skal underskrives.


Hvornår

Søndag d. 20. maj 2018

Kl. 09:30 - 15:30


Pris

Ledig

165 kr.

Medlem

165 kr.

Seniormedlem

165 kr.

Studiemedlem

165 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 14. maj 2018

Kl. 23:50


Antal pladser

15


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

165 kr.

Arrangementsnr.

326910


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Randers Afdeling, IDA Østjylland