Arrangement

Fokus på GIN

IDA Levnedsmiddelselskabet sætter fokus på Gin Vi har inviteret eksperter i Gin til at berige os med viden om ginens historie, om destillation, smagsnuancer og håndværk ved god gin. Der er også sørget for masser af inspiration og spændende smagsprøver.

København V

Onsdag d. 14. marts 2018

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA Levnedsmiddelselskabet sætter fokus på Gin

Gin er eksploderet over hele verdenen de sidste 5-10 år.

Der var engang, hvor man kunne være sikker på, at en gin var spiritus destilleret med enebær - punktum. Gin er et redestillat, der da også ifølge EU's definitioner og regler primært skal smage af enebær, men ved at anvende forskellige krydderier eller botanicals, som man kalder den slags i gin-verdenen, er nye spændende varianter dukket op. Samtidig er der dukket et hav af mikro-destillerier op, og dansk gin har vundet international anerkendelse.

Vi har valgt at sætte fokus på gin, og har inviteret eksperter til at berige os med viden om destillering, botanicals og håndværket i god gin.

Vi har også sørget for masser af inspiration og spændende smagsprøver, så du skal nok overveje om ikke bilen skal blive hjemme denne aften.

______

I anledning af vores generalforsamling har vi gjort arrangementet gratis for medlemmer, til gengæld har vi et no-show fee på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 14. marts 2018

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

12. marts 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

80


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

326456


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet