Arrangement

Foredrag med Soulaima Gourani

Mandag d. 21. november 2011

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Du er ingeniør, du er efterspurgt, fremtiden ligger åben, mulighederne er mange og det giver en masse fordele. Men måske er du også overvældet og i tvivl om, hvordan du udnytter dine muligheder bedst.

I et levende sprog og medrivende tempo, giver Danmarks dygtigste foredragsholder, Soulaima Gourani, dig indsigt i potentialet i dine muligheder og de udfordringer, du står overfor.

Du bliver bevidst om dit professionelle netværk og hvordan det plejes og udbygges. Du får konkret viden, værktøjer og inspirerende karriereråd,  der bringer dig tættere på målene for dit liv.

Gratis for IDA-medlemmer. 75 kr. for eksterne. Der er begrænset plads så hurtig tilmelding tilrådes. Der vil være en let servering i pausen.

OBS! Vær opmærksom på at der opkræves et no show gebyr på 75 kr.

---

Soulaima Gourani efterspørges som foredragsholder, virksomhedsrådgiver og forfatter til bøger, blogs og artikler på baggrund af hendes super opdaterede viden, kollosale energi og udstråling, sine nytænkende og tilpas provokerende inputs, og altid ærlige facon samt et benhårdt fokus på værdi for virksomheden og dens kunder.

Som anerkendt erhvervskvinde er hun bl.a. blevet tildelt priser som den eftertragtede Rising Star og Talent 2004 af Berlingske Nyhedsmagasin i 2004. Hun er på listen over de 100 talenter i Europa, som man skal holde øje med. Hun er kåret af det anerkendte franske magasin ”Courrier International”. I 2010 er Soulaima Gourani blevet titlen som Danmarks dygtigste foredragsholder i 2010 (TRENDS og TENDENSER).  

Du kan læse mere om Soulaima på www.soulaimagourani.dk

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Mandag d. 21. november 2011

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ekstern mødedeltager

75 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

75 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

18. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

75


Ledige pladser

15


Arrangementsnr.

124548


Arrangør

IDA Mechanical