Arrangement

Forhandlingsteknik

Situationsbestemt Forhandlingsteknik Dygtige forhandlere er guld værd. De får bedre resultater, lavere omkostninger, større indtjening, mere samarbejde og gode relationer.

Tirsdag d. 08. oktober 2013

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 110 kr.

 

Beskrivelse

 

Situationsbestemt Forhandlingsteknik

Dygtige forhandlere er guld værd. De får bedre resultater, lavere omkostninger, større indtjening, mere samarbejde og gode relationer.

Hvorfor har du nogle gange denne fornemmelse; hvad skete der lige her? Hvad gør jeg galt? Hvordan får jeg appelsinen til at falde ned i min turban næste gang?

Hvorfor er det altid Anders, der får lønforhøjelse? Hvorfor er det altid Birgitte, der får de bedste ordre? Hvorfor sidder jeg altid tilbage med følelsen af, at Gustav får mere med hjem en jeg?

Situationsbestemt Forhandlingsteknik giver dig mulighed for at blive dygtigere til at forhandle med et nyt, frisk og mere effektivt pust ind i forhandlingens verden.

Du kan her hente nogle nyttige værktøjer, du altid vil have gavn af.

Jan Rommerdal, der fra en ansættelse i DI blev selvstændig og har undervist i en lang række af erhvervslivets organisationer og i udlandet, giver dig nogle nye vinkler du kan anvende i den næste forhandlingssituation.

Pris 220,-kr incl. et let måltid i pausen.

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 08. oktober 2013

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

110 kr.

Studiemedlem

110 kr.

Medlem

220 kr.

Seniormedlem

220 kr.

Tilmeldingsfrist

04. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

307331


Arrangør

KompetenceForum, IDA København