Arrangement

Fra SU til rigtig løn: gå-hjem-møde om at komme godt i gang med at investere

Er du næsten, netop eller nyligt dimitteret fra studiet? Så er det en god idé at begynde at tænke over hvordan lønsedlerne skal formueforvaltes. På dette gå-hjem-møde hjælper Kvindeøkonomien dig godt i gang.

København N

Torsdag d. 07. juni 2018

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Endelig færdig med kopnudler, instantkaffe, hullede vinterstøvler og spaltede ender! Men efter man har købt forsikringer, betalt licens, skiftet kollegieværelset ud med en ny bopæl, været til tandlæge for første gang i mands minde og skaffet sig en arbejdsgarderobe – hva’ så?

Hvordan kommer man godt i gang med at investere? Kan det betale sig at investere, når man hellere vil spare penge op til indskuddet på drømmeboligen? Hvor meget (eller lidt) skal man investere for om måneden før det giver mening? Var det bedre bare at betale SU-lånet ud? Hvad er en aldersopsparing, og er det noget man behøver tænke på nu? Hvordan handler man aktier eller obligationer? Er det bedre at få hjælp til det end at forsøge selv? Hvad betyder depot, indeks og kurtage? Og hvordan gør man i forhold til skat?

Det er nogle af de spørgsmål du kan få besvaret til gå-hjem-mødet d. 7. juni, hvor Kvindeøkonomien kommer og fortæller om muligheder og risici.

Underviser
Desirée Ballegaard fra Kvindeøkonomien

Sted og forplejning
Gå-hjem-mødet vil finde sted i København, og der kommer nærmere information ud om præcis lokation i løbet af maj måned. IDA Young Professionals sørger for lidt drikkevarer undervejs.

Har du spørgsmål til arrangementet?
Kontakt da Ditte Reinholdt Jensen på dittemrj@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor

Solidarity Room

Globalhagen Hostel and House (v. Cafe Mellemrummet) Fælledvej 12C

2200 København N


Hvornår

Torsdag d. 07. juni 2018

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Medlem af arrangør

50 kr.

Ledig

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Tilmeldingsfrist

04. juni 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

327078


Arrangør

IDA Young Professionals