Arrangement

Fremtidens Aalborg Øst - En ny bydel

Aalborg

Tirsdag d. 21. august 2012

Kl. 16:00 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Nordjyske Planlæggere inviterer til udstilling om fremtidens Aalborg Øst.

Nordjyske Planlæggere har tidligere på året beskæftiget sig med både fremtidens forstad og det nye Universitetshospital. De oplæg og diskussioner vi har haft, kunne vi godt tænke os at fortsætte.

Derfor byder vi nu på udstilling i Utzon Center. Her bliver der i en stor udstilling sat fokus på fremtidens Aalborg Øst. Det sker gennem en udstilling af projektet City in Between, hvor to konkurrenceforslag er gået videre i konkurrencen om byudvikling i Aalborg Øst, Klarup og Stovorde.

Der har også været kørt en konkurrence om det nye Universitetshospital. Nu er vinderforslaget blevet valgt ud og udstilles sammen med City in Between. Det tredje ben i udstillingen er Boligforeningen Himmerlands projekt for omdannelsen i Aalborg Øst: "Kildeparken 2020". Alle tre skelsættende projekter, der sætter særligt fokus på fremtidens Aalborg Øst.

Den 21. august har vi inviteret projektleder Bodil Henningsen fra Aalborg Kommune, projektchef Niels Uhrenfeldt fra Region Nordjylland og udviklingschef Sven Buch fra Boligforeningen Himmerland til at give projekterne nogle ord med på vejen. Der bliver ikke tale om oplæg om projekterne, men de tre kan ses som en slags værter for udstillingen og kan være behjælpelige med opklarende spørgsmål. Udstillingen er en god mulighed for at opleve udstillingen med andre nordjyske planlæggere og for at udvikle sit netværk i en hyggelig og faglig atmosfære.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Utzon Center

Slotspladsen 4

9000 Aalborg


Hvornår

Tirsdag d. 21. august 2012

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

17. august 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

995001


Arrangør

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord