Arrangement

Fremtidens teknologier

- Det fede, det farlige og det forandrende!

Herning

Mandag d. 24. marts 2014

Kl. 12:00 - 14:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Spændende og højaktuelt foredrag:
Når alt bliver til IT - historien om hvordan Moores lov griber om sig.

Enestående og unik mulighed for foredrag med fremtidsforsker Anders Hvid, som er dansk ambassadør for Singularity University og co-founder DareDisrupt. 

Indholdet af hans foredrag vil blandt andet omhandle:
Moores lov om accelererende computerhastighed har vist sig at være særdeles holdbar; computernes regnekraft fordobles hvert andet år. Indtil videre har vi som mennesker kunnet overskue udviklingen, men nu tager den eksponentielle vækst for alvor fart, og spreder sig til biotech, kunstig intelligens, robotter, medicin og 3D print, der alle er hoppet på den eksponentielle kurve. Jeg vil introducere et nyt paradigme for teknologiforståelse som gør det muligt at forstå og forudse udviklingen. 

Anders Hvid er entreprenør, forretningsudvikler, foredragsholder og ambassadør for Singularity University i Danmark. Han er en af de få danskere der har deltaget på Graduate Studies Program på Singularity University (USA), hvor få visionærer studerende fra hele verden kan udforske og udvikle hvordan ny teknologi kan hjælpe os til at løse de store globale udfordringer. 

Anders Hvid arbejder til daglig i rådgivningsvirksomheden DareDisrupt med at skabe radikal innovation, netværk og projekter som bygger på ny teknologi. Han er positiv futurist og elsker at holde foredrag om hvordan fremtidens tegnes af den teknologiske udvikling.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Anders undervejs og indgå i en debat.

Arrangementet afholdes på AU Herning i lokale 2053.

Arrangementsansvarlig: 
Karina Juhl Jørgensen
Mail: karina@stud.ida.dk


OBS! Der opkræves et No-Show gebyr på kr. 50,- efter den angivne afmeldingsdato. Dette gælder også hvis man ikke afmelder sig arrangement men blot bliver væk. Beløbet der opkræves dækker udgifter til arrangementet.

 

Praktisk Info

Hvor

AU Herning

Birk Centerpark 15

7400 Herning

2053


Hvornår

Mandag d. 24. marts 2014

Kl. 12:00 - 14:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Tilmeldingsfrist

23. marts 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

95


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

310477


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland