Arrangement

Friske ørreder, hvordan bliver de til og hvordan smager de?

Silkeborg

Tirsdag d. 01. juli 2014

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Friske ørreder, hvordan bliver de til og hvordan smager de?

Silkeborg afdeling  indbyder igen i år til et spændende besøg hos Graunbjerg fiskeri, hvor vi skal høre om ørredopdræt fra æg til spiseklare fisk og udviklingen fra traditionelle jorddamme til et moderne dambrug.

Fiskeriet har udviklet en speciel smagfuld ørred, der normal eksporteres, men som vi skal smage på bagefter. 

Besøget afsluttes med at vi smager på de friske ørreder med salat.

Sted: Graunbjerg  fiskeri, Harbovad 33, 8600 Silkeborg
Besøget afsluttes på Skærskovhedevej 29
 
Pris: Kr. 50,- pr. person. Max 1 voksen ledsager og 2 børn pr. medlem.

 

Praktisk Info

Hvor

Graunbjerg Fiskeri

Harbovad 33

8600 Silkeborg

Harbovad 33, 8600 Silkborg


Hvornår

Tirsdag d. 01. juli 2014

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

30. juni 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

10


Tilvalg

Børn

50 kr.

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

311176


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland